Лера Кудрявцева отримала серйозну травму і показала себе на інвалідному кріслі

Відома телеведуча Лєра Кудрявцева потрапила в лікарню з переломом крижів.

49-річна телеведуча Лєра Кудрявцева вразила публіку, опублікувавши в своєму Інстаграмі відео з власною участю. На відео видно, як Кудрявцеву везуть на інвалідному кріслі, а також, як її оглядає лікар. В якості музичного супроводу ведуча вибрала відому композицію з відповідною у даному випадку назвою «Острів невезіння». Як відомо, тільки недавно Кудрявцева перехворіла коронавірусом і ще навіть не встигла повністю оговтатися після хвороби.

“Тільки прийшла до тями від коронавируса. Вчора вдома впала і ….. перелом крижів. Я живу цей місяць в якомусь сюрреалізмі. Що відбувається “, – підписала відео журналістка.

Користувачі Мережі в коментарях побажали Лері якнайшвидшого одужання і порадили не впадати у відчай. «Швидше за одужуйте», «Бережіть себе, Лера», «Одужуйте! Все проходить і це пройде »,« Все буде добре! Головне віра в позитивний результат », – пишуть фоловери.

Нагадаємо, Лера Кудрявцева – популярна російська телеведуча і актриса. Останнім часом Лера Кудрявцева переживає не дуже прості часи. Її мама довгий час була на лікуванні в Криму, потім в інших містах в Росії. Перед Новим роком телеведуча разом зі своєю донькою захворіли на Ковід-19. Сім’я Кудрявцевої не змогла весело відзначити Новий рік і не потрапила на довгоочікувані канікули в Дубай.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!