Дружина хворого Сергія Бабкіна показала, як він тепер виглядає: втомлений і мало що може побачити

Відомий український музикант Сергій Бабкін недавно буквально шокував своїх фанатів - він заявив про страшну недугу, через яку він вже практично втратив зір.

Тепер фанати стали пильніше стежити за життям і публікаціями відомого музиканта.

Відомо, що зараз Сергія Бабкіна готують до операції, яку планують провести не в Україні

Дружина Сніжана Бабкіна зараз усіма силами підтримує коханого чоловіка, а їй фанати в свою чергу бажають сил, терпіння і впевненості в тому, що все буде добре.

Нещодавно в своєму Інстаграм-акаунті дівчина показала, як зараз виглядає її хворий чоловік.

Фанати помітили, що у нього дуже втомлені очі, очевидно, Сергій мало спить, багато переживає стреси і дуже втомлюється.

Судячи з дружині Сніжані, вона теж на тлі останніх сумних новин забула про здоровий сон і щастя, виглядає втомленою і ізмучаной.

Сніжана Бабкіна, дружина українського музиканта Сергія Бабкіна, показала як він виглядає після новин про серйозну хворобу чоловіка

Сніжана Бабкіна, дружина українського музиканта Сергія Бабкіна, показала як він виглядає після новин про серйозну хворобу чоловіка
Сніжана Бабкіна, дружина українського музиканта Сергія Бабкіна, показала як він виглядає після новин про серйозну хворобу чоловіка

Що трапилося з Сергієм Бабкіним?

Нещодавно стало відомо, що українському співакові Сергію Бабкіну в середині січня діагностували важку і рідкісну хворобу очей. Тепер він потребує операції, адже якщо його не лікувати, артисту загрожує сліпота. Пізніше дружина музиканта розповіла, що він вже втратив 70 відсотків зору.

Артист має проблеми з далекозорістю, тобто вдалину він бачить нормально, а поблизу – погано. Дружина музиканта раніше розповідала, що хвороба чоловіка дуже підступна і в певний момент просто “вимкнеться світло “.

Поки Сергій і Сніжана намагаються триматися.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.