Тяжко хворий Сергій Бабкін дізнався причину втрати зору: дружина не стрималася, і в істериці розповіла правду

Нещодавно шанувальників Сергія і Сніжани Бабкіна сколихнула новина - Сергій втратив зір практично на 70%, а ще - стан стрімко погіршується, потрібно лікування.

Сніжана Бабкіна, яка в даний момент знаходиться поруч зі своїм чоловіком, і намагається його у всьому підтримувати, в Інстаграм-акаунті розповідає про його самопочуття.

Як виявилося, Сергію потрібна термінова і дорога операція, яку в Україні музикантові зробити поки що не можуть

Тому сім’я Бабкіна терміново зайнялася пошуком клініки за кордоном, і вже пригледіла собі один варіант.

Напередодні дружина Сергія Бабкіна Сніжана розповіла в Сторіс, що лікарі знайшли причину, через яку музикант почав сліпнути.

За офіційною версією Сніжани, ускладнення на очі дав вірус в нирках, який довго не давав про себе знати.

Зараз пара готується до поїздки в Австрію, де 5 лютого Сергію зроблять операцію на відшарувалася сітківку очей.

Сергій Бабкін і дружина Сніжана
Сергій Бабкін і дружина Сніжана
Сніжана Бабкіна
Сніжана Бабкіна

Сніжана Бабкіна подякувала фанам за підтримку і зазначила, що передає всі теплі і щирі повідомлення шанувальників Сергію. За словами дружини артиста, поки вони знаходяться в стані очікування.

Виліт до Відня запланований у пари на 1 лютого, четвер

“Очікування 1 лютого, коли ми зможемо вилетіти. Ми б вилетіли ще вчора, але в зв’язку з цими карантинними труднощами, ми не можемо фізично цього зробити і клініка записала нас аж 2-го. З 2-го до 5-го буде проводитися їх діагностика. Німці нікому не довіряють, будуть робити свою і на 5 число вже призначена операція. Найголовніше, щоб до 5-го не втратити те, що ми маємо “, – висловилася Сніжана Бабкіна.

Дружина і концертний директор Сергія вірить, що за кордоном йому зможуть допомогти повернутися в здоровий стан і повноцінне життя.

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.