Схудлий Микола Басков влаштував загул на Мальдівах з таємною супутницею: красиво жити не заборониш

Відомий російський співак Микола Басков нарешті вийшов на зв'язок з шанувальниками після довгого мовчання. Артист розкішно відпочив на Мальдівах.

Зазвичай герой нашої сьогоднішньої статті досить активно веде свій блог в соціальних мережах. На його Instagram підписані більше трьох мільйонів користувачів, які регулярно залишають коментарі і оцінки “Подобається” під кожною публікацією кумира. А ось після Нового року найнатуральніший блондин естради пропав з поля зору фанатів.

Николай Басков на отдыхе
Микола Басков на відпочинку

Як виявилося пізніше, це пов’язано з його відпусткою. На відміну від багатьох інших зіркових колег, які не випускають телефонів з рук навіть на відпочинку, Микола влаштував собі повний релакс і не став втомлювати підписників щоденними кадрами з райських пляжів Мальдів. До того ж після він приходив до тями від насичених грудневих зйомок.

Николай Басков на Золотом Граммофоне
Микола Басков на Золотому грамофоні

Порадувати шанувальників відпускними фотографіями Басков вирішив в день від’їзду додому. Так, у себе в Instagram-стрічці артист опублікував серію кадрів з розкішними пейзажами, білим піском, яскравими пальмами і бірюзовою водою, які можуть стати ідеальними листівками. А на першому фото з цієї серії з’явився і сам Микола.

Співак позує в стильних звужених чорних джинсах, кросівках в колір і футболці із зображенням Мерилін Монро. Добре помітний загар Баскова і його підтягнута фігура.

“Я, звичайно, не фотограф, але найбільш пам’ятні моменти на Мальдівах залишаться не тільки в пам’яті”, — підписав публікацію виконавець.

Під постом тут же зібралася маса захоплених коментарів:

  • “Краса! Можна як листівки використовувати!”;
  • “Схудли”;
  • “Вродливий хлопець”;
  • “Стройняшка, схудлий!”;
  • “Дуже навіть фотограф! Шикарні фото!”;
  • “Талановита людина талановита в усьому!”, — пишуть користувачі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

З ким саме Микола відправився на відпочинок, невідомо, хоча його особисте життя досить бурхливе. Детальніше про це дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.