Іменинниця Катерина Кухар похвалилася розкішними подарунками від зіркових друзів: коштовності і море квітів

Українська балерина Катерина Кухар похвалилася розкішними подарунками, які презентували їй зіркові друзі на день народження.

18 січня найвідоміша балерина України Катерина Кухар відзначила своє 39-річчя. Якраз в цей час Кухар з сім’єю відпочивали на Мальдівах, тому гучного святкування не було. Однак після повернення додому друзі і колеги вирішили зробити іменинниці сюрприз і організували секретну вечірку.

Вечірка до дня народження Катерини Кухар
Вечірка до дня народження Катерини Кухар

На свято прийшли такі відомі особистості як Оля Полякова, Володимир Остапчук та його дружина Крістіна, Наталія Холоденко, Сергій Мельник, Наталія Могилевська та інші. Зрозуміло, гості прийшли до іменинниці не з порожніми руками. Катерина Кухар вирішила показати, що ж їй подарували гості і опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз відео, в заставленій квітами і подарунками кімнаті.

Катерині Кухар подарували неймовірну кількість квітів
Катерині Кухар подарували неймовірну кількість квітів

На відео можна розглянути просто неймовірна кількість букетів і подарункових пакетів відомий брендів – Louis Vuitton, Сoach glossary, Vikele studio та інших. Також балерина похвалилася новими коштовностями.

Катерину Кухар задарували подарунками
Катерину Кухар задарували подарунками

«Друзі, я сьогодні вранці прокинулася, і побачила, скільки ви вчора мені залишили не тільки яскравих вражень, дивовижних емоцій, вашу любов неймовірну, але і ось така величезна кількість подарунків, квітів, які я навіть не уявляю, як мені сьогодні нести», – каже Катерина в відео.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?