Ірина Білик вперше розповіла про майбутнє весілля її старшого сина

Старший син Ірини Білик вже 3 роки заручений зі своєю дівчиною Алісою. Шанувальники артистки з нетерпінням чекають весілля.

50-річна Білик виховує 21-річного сина Гліба від колишнього чоловіка Андрія Оверчука і чотирирічного Табриза, батьком якого є художник і продюсер Аслан Ахмадов.

Ірина Білик з синами і майбутньою невісткою Алісою
Ірина Білик з синами і майбутньою невісткою Алісою

Старший син Ірини Білик – творча особистість. Відомо, що Гліб музикант і грає на ударних у власній групі. Також хлопець дуже дуже добре малює, а його картини відрізняються неординарністю. Та й сам Гліб має досить неформальну зовнішність зокрема – довге волосся. Гліба можна часто побачити на світських заходах разом зі своєю зірковою мамою, а в останній рік хлопець з’являється там не один, а разом зі своєю дівчиною Алісою.

Ірина Білик з синовьмі і невісткою на 15-річчі Світського життя
Ірина Білик з синовьмі і невісткою на 15-річчі Світського життя

Нещодавно шанувальники Ірини Білик вирішили поцікавитися, коли ж її син збирається одружитися. Це питання вони задали артистці в Інстаграм і вона вирішила на нього відповісти.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ірини Білик
Скріншот Інстаграм-сторіз Ірини Білик

“Це треба в нього запитати”, – відповіла Білик, опублікувавши романтичне фото сина з майбутньою невісткою.

Варто відзначити, що Гліб і Аліса вже заручені. Про це син Білик розповів в програмі «Життя відоміх людей». Гліб зізнався, що його з Алісою заручини відбулися незвично. Замість обручки хлопець підніс коханій кришку від пляшки пива. Однак, за словами Гліба, з весіллям вони не поспішають, оскільки вважають це занадто витратним подією.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.