Провальні проекти і невдачі в особистому житті: історія Ольги Бузової, яку ніхто не чув (Відео)

Величезна кількість зірок, простуючи на п'єдестал слави, хотіли б бути схожими на неї - багату, знамениту, успішну, з мільйонами фоловерів. Так, це все про Бузову.

Ольгу Бузову сьогодні знає, без перебільшення, кожна собака. Галузей, в яких Ольга Бузова ще не залишила свій слід, з кожним днем стає все менше і менше. Здається, ще трохи, і поп-діва добереться до політики, що, швидше за все, буде страшним сном для нинішніх вершителів російських законів.

У свої 35 Ольга Бузова – одна з найвідоміших співачок країни, виступає по всьому світу, може купити собі що завгодно, була провідною найбільш рейтинговою телепрограми ДОМ-2, а ще – випускала в обіг свою валюту під назвою “бузкоін “. Як їй це вдалося, і чи можна назвати її досягнення успіхом?

Дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “!

Успіхи і гучні невдачі Ольги Бузової: роман з Давой, бузкоін, Дом-2, провальний вокал

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Незважаючи на те, що багато недавні шанувальники Олі можуть звинуватити її в лицемірстві, насправді вона досить чесна, і не приховує своїх справжніх емоцій. Тут мова не тільки про те, що вона може з будь-якого приводу заплакати на сцені, а й про те, що в своєму Інстаграм дівчина транслює своє життя від і до.

Незмінна ведуча "Дом-2" Ольга Бузова не може змиритися з закриттям шоу
Незмінна ведуча Ольга Бузова не може змиритися з закриттям шоу Дом-2

Про таких, як вона, кажуть: «душа нарозхрист». Люди сприймають її як свою сусідку з двору, яка всього досягла сама, а значить, теоретично вони теж так можуть.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Незважаючи на це, у неї досить добре розвинений так званий “інстинкт самозбереження “, тому вона може без особливих роздумів і жорстко відповісти на будь-яку критику, негативні коментарі і Хейт з боку.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Другий пункт, який допоміг Ользі Бузової досягти загального визнання – любов до себе. Знаєте, як кажуть – сам себе не полюбиш, ніхто не полюбить.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Одного разу Ольга Бузова в це повірила, і ця ставка зіграла.

Видно, що Ольга не просто прекрасно до себе ставиться, а й сприймає себе як хорошого і гідного уваги людини.

При цьому вона зовсім сприйнятлива до критики, і їй не все одно, хто і що про неї говорить. Швидше за все, вона реагує, і їй теж буває погано, просто ми рідко це бачимо.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Третій компонент слави Ольги Бузової – це її приємна зовнішність. У свої 35 років Ольга виглядає в кращому випадку на 20. Струнка фігура, завжди укладене волосся, яскравий підкреслює її риси макіяж, охайність і одяг від провідних світових кутюр’є. Все це коштує нечуваних грошей, але і виглядає вельми привабливо.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Тим більше, Бузова пішла в російському шоу-бізнесі по найкоротшій стежці завоювання слави – одягла спідницю коротше, топ, щоб груди під нього стирчав, і ще колготки в сіточку. І це спрацювало!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.