Могилевська похвалилася шубою за шалені гроші від залицяльника- мільйонера

Наталя Могилевська зараз є супутницею українського бізнесмена Олега Рижова, який заробляє дуже навіть непогані гроші і може забезпечити половинку.

Тому Олег, користуючись своїм впевненим фінансовим становищем, років дарувати своїй Наташеньке саме дорогі подарунки, які вона тільки забажає.

Напередодні Наталя Могилевська виклала в Інстаграм-аккаунт відео, де вона впадає снігом в шубці. Як відзначили коментатори в описі до ролика, раніше такої шуби вони не бачили. Так, може бути, це подарунок нового залицяльника Олега?

Сама Наталя не визнається скільки коштує її одяг, і не готова розповісти що він їй дарує. Однак видно, що пара дуже щаслива, і подружжя ні в чому собі не відмовляють.

Зараз Наталі Могилевської 45 років. За довгі роки на сцені вона змогла досягти величезних вершин не тільки як співачка, але і як продюсер.

Нещодавно з’явилася інформація, що Наталя Могилевська стала однією з восьми статусних жінок, що з’явилися в календарі українського видання. Співачка прикрашає місяць квітень в наряді, в якому з’явилася в своєму кліпі на пісню “Натусик “.

У Інстаграм-сторіз Наталя Могилевська показала, що вже отримала кілька копій, показавши свій портрет в центрі на титульній обкладинці і в середині на розвороті.

Зараз Могилевська офіційно незаміжня, однак не приховує, що складається у відносинах з впливовим бізнесменом, який може ні в чому собі не відмовляти. Однак офіційно узаконити стосунки пара поки що не планує. У всякому разі, не заявляла про це.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.