Соломія Вітвіцька, щоб тримати себе в руках після розлучення, декого собі завела (Фото)

Нещодавно новина про те, що телеведуча Соломія Вітвіцька розлучається зі своїм чоловіком Владом після восьми років шлюбу, шокувала її оточення.

Як виявилося, пара вже давно планувала розірвати шлюб, проте у них все ще залишалися почуття. Згодом, коли Соломія їздила з подругами в Америку, обдумала, “перезавантажилась ” і вони відпочили з чоловіком один від одного, було прийнято остаточне і безповоротне рішення – потрібно розлучатися.

Соломія Вітвіцька і чоловік
Соломія Вітвіцька і чоловік

Соломія Вітвіцька публічно подякувала чоловіка за вісім яскравих років життя, і пообіцяла знайти йому гарну дружину

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Можливо, причиною стало те, що Влад Кочетков, чоловік Соломії, не любив бути в тіні своєї дружини. Про це він розповів на архівному інтерв’ю, яке ЖВЛ опублікувало ще восени 2020 року. Але тоді шанувальники і подумати не могли, що справа дійде до розлучення.

“Це не свіже рішення, я переїхала ще в вересні. Влад допомагав перевозити речі. Розлучення отримали в кінці грудня. До цього більше року ми намагалися врятувати шлюб – я запропонувала піти до психолога, Влад погодився … Але не допомогло “, – пізніше розповіла в Інтерв’ю телеканалу 1 + 1 Соломія.

Соломія Вітвіцька осоромилася в ефірі 1 + 1
Соломія Вітвіцька в ефірі 1 + 1

Вона розповіла, що “Новий рік зустрічала вже вільною жінкою “. Мабуть, вона вирішила розповісти про своє розлучення саме зараз, тому що біль від розставання вже частково вщухла, і вона змогла набратися сил, щоб зробити це відверте зізнання.

Через пару днів після оголошення офіційної новини про розлучення Соломія Вітвіцька показала свого нового вихованця

Собаку вона, очевидно, вирішила завести, щоб заповнити порожнечу в будинку, яка утворилася в зв’язку зі смертю чоловіка. Поки Соломія не ділиться, як же назвала нового “жителя ” свого будинку і серця, однак судячи з фото, дівчина дуже щаслива.

Соломія Вітвіцька завела собі вихованця
Соломія Вітвіцька завела собі вихованця

Популярне

Схожі статті

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.