Вікторії з гуртка “НеАнгели ” не щастить у коханні: секретні факти з біографії знаменитої співачки

Катерина Смеюха - солістка групи «НеАнгели» під псевдонімом Вікторія.

Вона брюнетка і володіє найнижчим жіночим голосом. Голос Вікторії з рідкісним тембром унікальний і дозволяє співати навіть чоловічі партії.

 ""

Майбутня співачка народилася в 1985 році в Харкові. Сім’я дівчинки була музичною. Бабуся грала на бандурі, мама була музичним керівником в дитячому саду, а тато був диригентом і хормейстером в академії культури. З самого раннього дитинства Катя любила співати і вчилася грати на фортепіано. Однак біографія Катерини Смеюха могла бути і не музичною.

 ""

У дитинстві дівчинка добре малювала і кілька років ходила в художній гурток у Будинку піонерів. Якийсь час малювати їй подобалося навіть більше, ніж співати. Дівчина вирішила поступити в художньо-промисловий інститут, але не здала вступний іспит з малювання.

Трохи пізніше вона поступила в рідному місті в академію культури і хотіла отримати спеціальність, пов’язану з інформаційною діяльністю. Майбутній фах не подобалася Катерині. А любов до співу перемогла любов до малювання. Студентка мріяла стати співачкою і вирішила переїхати в столицю. Дівчина перевелася до Київського університету культури на спеціальність менеджер індустрії дозвілля.

У Києві майбутня співачка знайшла продюсера, стала виступати сольно під сценічним ім’ям Кайра і взяла участь у телевізійному проекті «Шанс». На цьому проекті і зауважив співачку з унікальним голосом продюсер гуртка «НеАнгели».

Спочатку новий гурток була задумана як тріо. Продюсер Юрій Нікітін вирішив створити заміну втратила в той час популярність групі «ВІА Гра». Після деяких роздумів Вікторія, яка мріяла співати сольно, погодилася. І не пошкодувала про це. Разом з другою солісткою групи Славою вона вмовила продюсера залишити «НеАнгели» дуетом. І вже в 2006 році вийшов перший альбом групи, який став «Золотим диском». До дуету і до дівчат прийшов успіх.

Пісні поп-групи «НеАнгели» та незмінні його солістки користуються успіхом до теперішнього часу. Дівчата активно гастролюють і записують нові пісні.

Приблизно на п’ятому році існування групи Вікторії надійшла пропозиція від відомого російського співака і композитора Миколи Носкова співати з ним дуетом. І було вже придумано назву дуету – «Nik end Fngel». Віка відмовилася. Вона сказала, що всі питання співпраці треба вирішувати з її продюсером. Про це співачка розповіла в інтерв’ю Славі +.

Віка любить спорт і подорожі. У своєму Instagram співачка розміщує фото і відео тих місць, які відвідує. Ось, наприклад, Вікторія відобразила себе на березі Перської затоки в Дубаї. А через тиждень артистка вже катається на лижах на гірськолижному курорті Буковель (Україна).

В особистому житті Вікторії не щастить. Кілька років тому вона відмовилася вийти заміж за коханого тому, що треба було обирати між сім’єю і кар’єрою. Співачка обрала кар’єру. Другий раз Віка не вийшла заміж за коханого через його зради напередодні весілля. Останнім часом жінка не афішує своє особисте життя, але каже, що готова до сімейного життя і появи дітей. Але вона переконана, що серйозні відносини повинні починатися з дружби.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.