Ані Лорак вся в золоті клацнула промежиною і показала бюст: привернула публіку в День Валентина

Ані Лорак - російська і українська співачка, яка бере не тільки своїм багатогранним талантом, а й ефектною зовнішністю. У День Закоханих зірка поманила чоловіків.

Зараз вже давно минули ті часи, коли жінки закривали сором’язливі місця широкої оверсайз одягом і балахонами.

Зараз в шоу бізнесі прийнято не просто демонструвати свою красу, а й і всіляко її доповнювати.

Ані Лорак – взагалі не скромна співачка, тому в Інтернеті можна зустріти багато її пікантних поз

Ані Лорак в комбінезоні
Ані Лорак в комбінезоні

У День святого Валентина вона виклала фото в спокусливій золотій сукні довжини міні. Незважаючи на те, що воно ультра короткий, в ньому є грайливий виріз, який відкриває щілину Ані Лорак для фото.

У публікації вона написала, що розігрує б’юті бокс в честь свята.

Відзначимо, офіційно Ані Лорак зараз складається у відносинах з саунд-продюсером лейблу Блек Стар Єгором Глібом. Однак вони якщо і живуть разом, то тільки в цивільному шлюбі – весілля зірки ще не планували.

Єгор Глаб – колишній чоловік української співачки TAYANNA.

Поки невідомо, що він подарував Ані Лорак на День Святого Валентина, однак цілком можливо, що в честь цього романтичного свята він зробив своїй коханій пропозицію, так як вона на фото буквально світиться від щастя.

Напередодні Ані Лорак в розстебнутій оверсайз сорочці на тіло показала, як вибирає предмети гардероба і що вдома є у неї в шафі.

Довгонога Ані Лорак хоч і розповіла, що у неї багато різних елементів гардеробу, але, судячи з її фото в Інстаграм, дівчина любить носити яскраві і зухвалі міні сукні, спідниці і короткі шорти.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!