Розкішні хороми в центрі Києва і 6 санвузлів: як живе Андрій Данилко, він же Вєрка Сердючка? (Відео)

Сам Андрій Данилко - досить скритна персона як в плані особистих творчих планів, так і особистого життя.

Він не афішує нічого про себе, проте журналісти змогли дізнатися як виглядає елітна трирівнева квартира українського артиста.

Так, як пише видання “Обозреватель “, Данилко придбав дорогу нерухомість більше 10 років тому

Тоді вартість апартаментів в самому центрі Києва коштувала 1,2 млн доларів. Це близько тридцяти трьох мільйонів гривень.

Уже відомо, що Андрій Данилко проживає за адресою Хрещатик, 25. Це ж він підтвердив в одному зі своїх інтерв’ю Дмитру Гордону.

Як виглядає квартира Вєрки Сердючки?
Як виглядає квартира Вєрки Сердючки?

Тут артист облаштував розкішні дворівневі апартаменти. Будинок, в якому живе Данилко, непростий і є пам’ятником архітектури. Для того, щоб зробити трирівневі апартаменти: виконавцю нібито довелося викупити відразу дві квартири і об’єднати їх. До слова, чи то за іронією долі, чи то завдяки випадку, але в самому верху цього будинку встановлена зірка.

За даними ЗМІ, апартаменти Сердючки складаються з 12 кімнат, 6 санвузлів і 3 ванних кімнат. Варто відзначити, що Данилко в квартирі проживає один. Це якщо він таки не приховує дружину і дітей, про яких ходять чутки вже близько восьми років.

Як виглядає квартира Вєрки Сердючки?
Як виглядає квартира Вєрки Сердючки?

Восени минулого року в мережі з’явилися нібито знімки квартири Вєрки Сердючки зсередини, однак Андрій Данилко наполіг – це повний несмак, і взагалі не його квартира.

Відзначимо, крім квартири в центрі Києва Данилко має розкішний особняк в селищі біля Бучі, який знаходиться в 30 км від столиці. Будинок має 4 поверхи.

Туди він теж не пускав журналістів, однак зовні видно, що споруда досить сучасна, і її оточує високий паркан.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.