Настя Каменських розпродає особисті речі на благодійному аукціоні: все заради дітей

Українська співачка Настя Каменських закликала прихильників взяти участь у благодійному аукціоні.

Настя Каменських з недавніх пір є Амбассадором благодійного фонду “Таблеточки “, який допомагає онкохворим дітям. Завдання Насті, як амбасадора – підтримувати благодійні акції, спрямовані на допомогу дітям і розповідати про потреби підопічних фонду публіці. Артистка відповідально виконує свою роль і вже навіть власними силами зібрала допомогу для важкохворих дітей. Каменських запустила авторський спортивний інтенсив “Rock your body “, протягом якого разом з учасниками зібрала на лікування дітей майже 250 тисяч гривень.

Настя Каменських - амбасадор фонду "Пігулки"
Настя Каменських – амбасадор фонду “Таблеточки”

Нещодавно Каменських зробила в своєму Інстаграм нову публікацію і повідомила, що запускає власний благодійний аукціон, де буде продавати свої особисті речі, а всі зібрані гроші підуть на допомогу в фонд “Таблеточки”.

“Друзі, стартував благодійний аукціон моїх речей! Я зібрала для вас десятки одиниць улюбленої і дорогої моєму серцю одягу, взуття та аксесуарів, в яких проживала багато важливих моментів! Будь-який з вас, хто зробив символічний внесок в розмірі 50 грн, зможе стати володарем однієї або декількох моїх речей. І тим самим допомогти неймовірно сильним дітям, які прямо зараз ведуть боротьбу зі страшним ворогом – рак “, – повідомила Настя Каменських.

Варто відзначити, що прихильники Насті підтримали її в коментарях і відзначили, що вона займається по-справжньому доброю справою.

Схожі статті

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.