Сергій Бабкін, що страждає важкою хворобою очей, відправився в Австрію на другу операцію

Український музикант Сергій Бабкін, який страждає на рідкісною хворобою, полетів разом зі своєю дружиною на другу заплановану операцію в Австрію.

Нещодавно стало відомо, що український артист Сергій Бабкін втратив майже 70% зору і йому потрібна термінова операція. Оскільки в Україні немає необхідних препаратів, артист проходить лікування в Австрії. Спочатку планувалося, що Сергію знадобиться одна операція. Однак після того, як музикант приїхав робити планову операцію до Відня і пройшов там додаткове дослідження, виявилося, що одного оперативного втручання мало.

Сергій Бабкін

5 лютого Сергію Бабкіну прооперували тільки одне око, після чого він повернувся в Україну на реабілітацію. А вже сьогодні, 17 лютого, музикант разом зі своєю дружиною знову вирушили до Відня, де лікарі повинні подивитися, як організм реагує на операцію, а тоді вже прооперують і друге око. Про це стало відомо з Інстаграм-аккаунта дружини Сергія. Сніжана Бабкіна опублікувала спільне з чоловіком фото, де вони позували на борту літака. На фото дружини сиділи обійняв, Сніжана тримала чоловіка за руку.

“І знову Моцарт! І знову Відень! “, – підписала фото Сніжана.

Точна дата, коли Сергію зроблять вже другу операцію, поки не відома.

Нагадаємо, на початку 2021 Сергію Бабкіну поставили серйозний діагноз, який зустрічається вкрай рідко. Діагноз звучить так – запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини. В результаті цього співак уже втратив 70% центрального зору.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.