Вагітна дружина Віктора Павліка скаржиться на життя і на фешенебельному курорті: “Зараз в Єгипті не сезон”

Незважаючи на нещодавні скарги на безгрошів'я, молода і вагітна дружина Віктора Павліка разом з чоловіком відпочиває в Єгипті. І це після покупки дорогої машини.

Останнім часом герої нашої сьогоднішньої статті радують публіку чесністю та відкритістю. Особливо підкуповує те, що чоловік і жінка діляться з аудиторією найважливішими новинами, включаючи вагітність Катерини і навіть стать майбутньої дитини. Одночасно з цим сім’я Павліка і Репяхової регулярно отримує порцію критики з найрізноманітніших приводів.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Багато хто вважає, що Віктор Франкович зробив помилку, коли пішов до молодої помічниці і нинішньої дружини, залишивши колишню Ларису Созааєу. Інші критикують їх уклад життя — судячи з останніх інтерв’ю, через карантин із заробітком у артиста справи кепські, тому добувач зараз не він, а Катерина.

Після публічних скарг на фінансові проблеми подружжя придбало елітний автомобіль прямо з салону, який обійшовся їм майже у 800 тисяч гривень. На цьому розтрати Павліка і Репяхової не закінчилися, адже вони вирушили на відпочинок в теплі краї.

Віктор Павлик зі своєю вагітною дружиною в Єгипті
Віктор Павлік зі своєю вагітною дружиною в Єгипті

Як пізніше з’ясувалося, пара зупинила вибір на готелі Steigenberger Aldau Beach Hotel в Хургаді, де за тиждень вони віддали півтори тисячі доларів (42 тисячі гривень).

Скриншот из Инстаграма Екатерины Репяховой
Скріншот з Instagram Катерини Репяхової
Скриншот из Instagram Екатерины Репяховой
Скріншот з Instagram Катерини Репяхової

Оскільки Катерина є блогером, в її Instagram регулярно з’являються нові фото і відео з відпустки. На цей раз вагітна дружина Віктора Павліка опублікувала черговий кадр з круглим животом, в підписі до якого поділилася враженнями від відпочинку:

“Як важливо іноді поміняти обстановку. І нехай зараз в Єгипті не самий сезон, але читати книгу під пальмами на березі моря — безцінно в будь-яку погоду. Ми з чоловіком рівно рік не були на відпочинку, цей рік був важкий у всіх відносинах, тому навіть Єгипет ми зараз цінуємо по-особливому. Я максимально запасаюся силами, попереду багато роботи, весь березень в гастролях, за що я дуже вдячна Всесвіту”.

Скриншот из Instagram Екатерины Репяховой
Скріншот з Instagram Катерини Репяхової

Під постом зібралося маса позитивних коментарів і, що цікаво, жодного негативного. А якщо хочете дізнатися, як розвивалися відносини Репяхової та Павліка, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!