75-річна мама Наташі Корольової дорікнула дочку в тому, що та не дає їй розслаблятися: “Я пручалася”

Мамі скандально відомої співачки Наташі Корольової вже 75, а вона все ще активно бере участь у безлічі зйомок. Як виявилося, на цьому наполягає її знаменита дочка.

Людмила Іванівна Поривай, так звуть матір Наташі, і сама не далека від музики. Вона була диригентом хору і професором консерваторії, на її рахунку звання Заслуженої артистки України, а також героїня статті встигла спробувати себе в ролі телеведучої. Широкій публіці жінка стала відома завдяки активній участі в житті спадкоємиці.

Наташа Корольова
Наташа Корольова

Навіть в такому поважному віці Людмила намагається розвивати свій особистий блог в соціальних мережах. На цей раз в її Інстаграмі з’явився ролик з чергової фотозйомки, на якому вона постала в досить сміливому вбранні і з яскравим макіяжем.

Судячи з підпису до посту, Наташа буквально затягнула мати в студію, незважаючи на її відмовки. Звичайно, співачка вдалася до хитрощів:

“Наташа не дає мені розслаблятися: “Мама, давай що-небудь відмочими! З тебе енергія пре — не потрібно електрику включати!”. Я пручалася: “Навіщо, Наташа? Ти знаєш, що зараз така пора, люди не радіють щастю інших, починають засуджувати. На твою голову і так всього достатньо вилилося”. Але вона у мене якщо щось задумала, то здійснить: “Мама, я замовила фотосесію. Ти мене туди відвезеш, а потім забереш машину”. Я думала, що буду шофером. А вже на місці з’ясувала, що фотосесію Наташа замовила для мене!”, — написала Поривай, після чого подякувала доньці за сюрприз.

Коментатори прийшли в захват від такої ошатної Людмили Іванівни і похвалили Корольову за те, що не обділяє матір увагою:

  • “Яка ж ви молодець, і дочка ваша розумниця! Так тримати!”;
  • “Ви шикарно виглядаєте”;
  • “Найголовніше — не старіти душею”.

Як і завжди, без критикуючих теж не обійшлося:

  • “Мабуть, весняне загострення”;
  • “Мама права, навіщо клоунаду влаштовувати?”;
  • “Старіти треба скромніше, одягнена як на манежі в цирку!”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Втім, на критику мама артистки уваги не звертає, як би злостивці не старалися.

А якщо хочете дізнатися, чим останнім часом жила сама Наташа та її епатажний чоловік Тарзан, переходьте на YouTube-канал Одна Минута:

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.