Потап і Настя Каменських публічно посварилися на побутовому грунті: “Я пашу з ранку до вечора “

Потап всерйоз образився на свою дружину Настю Каменських і висловив все, що він думає.

Настя Каменських є активним користувачем соціальних мереж. Знаменитість знімає на камеру і публікує в мережу буквально все своє життя. Нещодавно Настя опублікувала невелике відео в своєму Інстаграм, де розповіла, що вже багато встигла зробити, поки її чоловік Потап ще спить.

Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

“Я вже позаймалася, поробила іспанська, поснідала, а Леха тільки прокинувся”, – сказала Настя в відео.

Як виявилося, Олексій образився на таке висловлювання дружини і висловив свою думку.

Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

“Ось ти так говориш, ніби ти одна працюєш в сім’ї. Я пашу з ранку до вечора, я вперше раз за 2 тижні поспав більше 5 годин. Ось як розповідати, так воно і буде. Ніхто не повірить вже. Всі люди думають, що вона його утримує, миє, прибирає, пере, а він тільки спить “, – обурився Потап.

Нагадаємо, Потап і Настя Каменських одружилися майже 2 роки тому, проте їх роман триває набагато довше. Ймовірно, що саме Каменських стала причиною розлучення Потапа з Іриною Горовий, з якою він прожив 15 років в офіційному шлюбі. Цікаво, що Потап і Настя до останнього приховували свої відносини і “розкрили карти” тільки в день весілля. Зараз же пара не приховує, а навпаки не соромлячись демонструють свої почуття в соціальних мережах.

З чого ж саме почалася любовна історія Потапа і Насті, дивіться на YouTube-каналі Одна хвилина:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.