Леся Никитюк полетіла на обстеження в клініку Стамбула: що сталося з народною улюбленицею?

Українська телеведуча Леся Никитюк повідомила, що разом з сім'єю відправилася в клініку Стамбула на обстеження.

Народна улюблениця Леся Никитюк в своєму Інстаграм-блозі опублікувала фото з аеропорту і повідомила, що відправляється в Стамбул. Як виявилося, дівчина разом з членами своєї сім’ї щорічно проходить обстеження в одній з клінік Стамбула (Туреччина). На знімку Леся позувала на трапі літака. Вона постала перед камерою в білому спортивному костюмі і сонцезахисних окулярах. Дівчина зробила легкий макіяж і вирівняла волосся.

“Раз на рік я беру свою сім’ю (не всіх звичайно, а тільки тих, хто був слухняним) і лечу до Стамбулу на обстеження організму, в клініку! Все розповім в сторіз, якщо є питання, пишіть в комментаріях.Стамбул чекай “, – написала Леся Никитюк.

У мережі бурхливо відреагували на публікацію Никитюк. Багато користувачів поцікавилися, чому дівчина не обстежується в Україні, де теж є хороші фахівці. Дівчину також звинуватили в тому, що своїм вчинком вона нібито принижує українську медицину.

“А в Україні немає фахівців ??”, “А як же підтримка українських лікарень? Або за кордоном краще? “,” А че не вдома? Або там ціни напевно доступнішим, та й дипломи не куплені. “,” Чому в Києві не можна цього зробити? “,” Ого реклама. Українську медицину прямо принизили “,” Так у нас теж саме є, ще літати кудись .. – пишуть коментатори.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".