Доля телеведучої Наталії Мосейчук: кар’єра на телевізорі і скандали з її участю

Зараз Наталія Мосейчук відома всім телеглядачам України. З чого починалася її телевізійна кар'єра, яким життєвим принципам телеведуча віддає перевагу?

Як все починалося

Її мрії в молодості були пов’язані не з телебаченням, а з викладанням іноземних мов. Наталя хотіла стати педагогом, як її мама і поступила на факультет іноземних мов Житомирського педагогічного університету.

Наталія Мосейчук на початку кар'єри на ТБ
Наталія Мосейчук на початку кар’єри на ТБ

У студентські роки грошей не вистачало і Наталя шукала можливість підробляти, щоб стати самостійною. Випадково знайшла підробіток на місцевому телебаченні в якості ведучої та журналіста.

Кар’єра на TV – все в твоїх руках

Уже пізніше з’явився інтерес до роботи і визнання. Її життєвий принцип – “все в твоїх руках” і Наталія на своєму прикладі довела його.

Мосейчук була ведучою новин на каналах ЮТАР, п’ятому і з 2006 року на каналі 1 + 1.

У 2003 році вийшла її авторська програма VIP – жінка.

Через три роки виходить в ефір ще одна авторська програма Наталії “Приховане життя”, який розкриває невідомі сторони життя відомих політичних і громадських діячів.

У 2010 році Мосейчук була провідною телемосту Україна – Росія, а з 2016 року Наталя стає ведучою проекту “Право на владу” на каналі 1 + 1.

Наталія Мосейчук в ток-шоу
Наталія Мосейчук в ток-шоу

Завжди серйозна і стримана, Наталя зарекомендувала себе як телеведуча і журналіст, добре розбирається в тонкощах української політики. Вона професійно і впевнено веде діалоги в прямому ефірі з гостями-політиками в студії ТСН.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

Робочий графік телеведучої дуже щільний: 5 днів прямих ефірів щотижня, 45 хвилин прямого ефіру щодня і так без перерви кілька років.

Гострі політичні теми, які піднімаються в програмах, часто призводять до загострення пристрастей в студії. Наталія Мосейчук, відстоюючи позицію програми, не раз потрапляла в скандальні ситуації, після яких в мережі з’являлися критика на її адресу і навіть погрози. Їй пропонували навіть користуватися охороною. Але ходити в магазин з охороною не в її правилах.

визнання

Ведуча Наталія Мосейчук
Ведуча Наталія Мосейчук

У 2009 році Наталя була визнана “Людиною року” в номінації “журналіст року в сфері електронних ЗМІ “.

У 2021 році за версією журналу “Новий час” Наталія Мосейчук увійшла в сотню найуспішніших жінок України.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.