Як виглядають чоловік та діти Оксани Гутцайт: все, що відомо про родину ведучої “Фактів” на ICTV

Телеведуча Оксана Гутцайт щодня посвячує українців в головні новини країни, а поза роботою вона любляча дружина і турботлива мати.

Як не дивно, але ще до кар’єри на телебаченні Оксана ніколи не думала, що пов’яже своє життя з цією сферою. З самого дитинства Гутцайт мріяла стати олімпійською чемпіонкою з художньої гімнастики, якою почала займатися ще в 5 років, причому абсолютно випадково. Справа в тому, що це була єдина секція поблизу від дому.

Оксана Гутцайт

Після школи героїня нашої сьогоднішньої статті працювала тренером з гімнастики в рідному Харкові, а в 24 роки переїхала до Києва, де і вивчилася на журналіста. Проте, спорт дуже вплинув на життя Оксани, адже саме завдяки йому вона знайшла кохання — чоловіка Вадима:

“Це сталося на спортивному конгресі в Ізраїлі. Вадим поїхав туди як олімпійський чемпіон [з фехтування], а я як молодий вчений. Познайомилися, закохалися і незабаром одружилися”, — розповідала Гутцайт в одному зі своїх інтерв’ю.

Чоловік Оксани Гутцайт

Чоловік буквально вкрав Оксану з-під вінця, оскільки на той момент вона готувалася до весілля з тодішнім хлопцем. Втім, серцю не накажеш і вже скоро Вадим зробив коханій пропозицію руки і серця.

Вадим і Оксана Гутцайт

Все сталося дуже швидко, тому після одруження героїня статті якийсь час сумнівалася в правильності зробленого вибору:

“Був момент, коли я почала сумніватися. Якраз завагітніла, були скачки на гормональному фоні. Після народження Ельки все пройшло, залишилася тільки щира закоханість, яка була спочатку”.

Сім’я Оксани Гутцайт

Старша дочка пари Еліна народилася у 2002 році і вона фактично продовжує справу матері — займається художньою гімнастикою. У 2010-му сім’я Гутцайт стала ще більшою — на світ з’явився син Марк. Хлопчик росте активною дитиною, захоплюється шахами і мріє стати айтішніком.

Оксана Гутцайт з дітьми
Діти Оксани Гутцайт

Сама теледіва вважає себе строгою мамою і не бачить в цьому нічого поганого, оскільки строгість — запорука порядку. При цьому головний принцип виховання, якого дотримуються Оксана і Вадим — любов і підтримка в будь-якій ситуації.