Як живе і скільки заробляє чоловік Наді Дорофєєвої? Публіці цікаво чи альфонс він

Володимир Дантес - український виконавець, який прославився завдяки участі в проекті "Фабрика зірок ".

Якийсь час Дантес разом зі своїм напарником Олійником були на піку популярності – утворили колектив “Дантес і Олійник “, і виступали з піснями. Серед найпопулярніших “Девочка Оля “, “Мені вже 20 ” та інші. Однак потім Дантес надовго зник з українських телеекранів. Понад шість років він нічого не випускав і вкрай рідко з’являвся на публіці.

Фанати переживали – що ж сталося з їхнім кумиром, і на що він зараз живе?

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес на Балі

Передбачалося, що він жив весь цей час на гроші своєї дружини Наді Дорофєєвої, яка активно давала концерти не тільки в Україні, а й за її межами.

Колеги Дантеса і Наді багато жартували над тим, що Дантес – це Альфон, і привласнили йому звання “чоловік Наді Дорофєєвої “.

Володимир Дантес повернувся “в ефір “

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва

З 2019 року чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес є частим гостем українських шоу, по більшій мірі комедійних, а також випускає пісні, які пише Jerry Heil, а знімає і продюсує Mozgi Group.

Наприклад, днями Володимир Дантес з’явився на шоу “Ліпсінк Батл ” на каналі 1 + 1, де спародіював свою дружину Надю Дорофєєву.

Дантес в образі Дорофеєвої
Володимир Дантес в образі своєї знаменитої дружини Наді Дорофєєвої
Дантес в образі Дорофеєвої

В інтерв’ю Ютуб-каналі “Зе Інтерв’юер ” Дантес розповів, скільки заробляє

Так, він розповів, що проекти, в яких він бере участь, приносять йому гроші на те, щоб забезпечувати себе і дарувати дорогі подарунки своїй дружині.

“За перший сезон ” Їжа, я люблю тебе “я відразу купив Наді BMW X5 з пробігом. Вирішив, що моя жінка повинна їздити на гарній машині. Мова про 30 тисячах доларів “, – уточнив Володимир.