Вєрка Сердючка в критичному стані: продюсер Юрій Нікітін розповів про проблеми зі здоров’ям

Андрій Данилко, незважаючи на проблеми зі здоров'ям, готує кілька великих проектів до 30-річного творчого ювілею Вєрки Сердючки в 2021 році.

За словами продюсера Юрія Нікітіна, з 2007 року з артистом працюють лікарі, у нього була затяжна депресія, але зараз він більш-менш в нормі.

Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь

Вперше про свою хворобу Вєрка Сердючка, тобто Андрій Данилко, заговорив про свою хворобу на інтерв’ю в 2019 року. Однак що це саме за хвороба, артист не уточнив. Тоді багато хто подумав, що таким чином він намагався лише привернути до себе увагу, так як вже досить багато часу не з’являвся в пресі.

Про творчі плани Юрій Нікітін розповів в програмі “Зоряний шлях “: всі подробиці

Юрій Нікітін в ЖВЛ
Юрій Нікітін в ЖВЛ

“Ми готуємо новий кліп, новий трек. За ним ряд дуже важливих серйозних проектів, про які я просто не можу говорити. Це рік 30-річчя Вєрки Сердючки, єдине, що можу сказати, що він буде наповнений дуже яскравими і знаковими проектами від Вєрки Сердючки “, – заінтригував Нікітін.

Хоча сам Андрій Данилко з приводу будь-яких прем’єр коментарів не давав. Він взагалі не дуже любить спілкуватися з журналістами.

Наприклад, не так давно Катерина Осадча для програми “Світське життя ” хотіла розпитати у Андрія Данилко про його особисте життя і творчих планах, проте той сказав, що він сьогодні і так вже багато розмовляв, для нього це стрес, і більше він розмовляти не хоче.

Історія Вєрки Сердючки: біографія Андрія Данилка, шлях до слави, хвороба, роман зі сценічним мамою

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.