(Відео) Ліза Галкіна талановито заспівала “Миллион алых роз” на французькому під акомпанемент Алли Пугачової

У 72-й день народження Алли Пугачової її молодша дочка Ліза Галкіна зробила мамі сюрприз і талановито заспівала її хіт" Миллион алых роз" на французькій.

Примадонна російської естради не приховує, що сім’я для неї стоїть на першому місці, і з віком це стало проявлятися все яскравіше. Алла Борисівна рідше виходить у світ, концерти практично не дає, а виступає в основному тільки для друзів.

Регулярні посиденьки в колі близьких в замку Пугачової і Галкіна стали проходити рідше. Виною всьому пандемія, проте в день свого народження 15 квітня артистка влаштувала теплий сімейний вечір, який був сповнений сюрпризів, причому не тільки для неї.

Алла Пугачова зі своєю сім'єю - Максимом Галкіним і двійнятами
Алла Пугачова зі своєю сім’єю — Максимом Галкіним і двійнятами

Так, знамениту іменинницю з самого ранку вітали коханий чоловік Максим і двійнята Ліза з Гаррі. Діти прочитали мамі вірші і подарували саморобні листівки, чоловік обсипав кохану жінку горою квітів, а ввечері сімейство прийняло гостей. У їх числі були старша дочка Примадонни Христина Орбакайте з чоловіком Михайлом Земцовим і синами Дені з Микитою. Останній також привів із собою свою дружину Олену.

Сім'я Алли Пугачової
Сім’я Алли Пугачової

Як дбайлива бабуся з почуттям гумору, Пугачова зробила онукам подарунки — футболки з написом “Треба було слухати Аллу Борисівну”.

Але головною подією торжества був виступ чарівної Лізи Галкіної в червоному платтячку і з двома хвостиками. Юна артистка вийшла в центр вітальні і заспівала хіт мами Алли “Миллион алых роз” на французькій. Іменинниця при цьому акомпанувала, сидячи за роялем, а тато Максим в якості групи підтримки пританцьовував. Гості, в свою чергу, обсипали сімейне тріо оваціями.

Звичайно, запис номера вже з’явився в мережі на одному з фанатських акаунтів Лізи, де коментатори залишили безліч приємних слів, з якими важко не погодитися.

На честь дна народження Примадонни на YouTube-каналі Одна минута вийшло велике відео з найцікавішими і маловідомими фактами з життя “Жінки, яка співає”. Дивіться його нижче:

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.