“Це серйозна тема”: колишній соліст “Время и Стекло” Позитив підтвердив розлучення з дружиною

Дружина Олексія Завгороднього (Позитиву) - Анна Завгородня. Судячи з усього, поки що вони знаходяться в офіційному шлюбі, проте в парі трапився конфлікт.

Зараз Анна Завгородня відпочиває зі своєю близькою подругою Настею Каменських в Мексиці. Там же вони знімають реаліті шоу Насті під назвою “Дівчата рулять “. Там вона натякала на те, що планує нарешті зважитися і змінити своє життя. Правда, нічого конкретного з цього приводу так і не сказала.

Довгий час (ще з моменту участі Позитиву в шоу “Танці з зірками ” восени 2020) ходять чутки про те, що Олексій Завгородній розлучився з дружиною Ганною. У шлюбі з нею він офіційно перебуває з 2013.

Катерина Осадча для нового випуску “Світське життя” взяла у Позитива інтерв’ю, де акуратно поцікавилася про розлучення

Позитив з дружиною Ганною
Позитив з дружиною Ганною

Олексій (Позитив) підтвердив, що ексклюзивна новина є, однак потрібно розібратися в собі, і поговорити (очевидно, з дружиною), щоб зрозуміти як її озвучити.

Однак він не сказав, що вони з Анною разом.

“Я про це не хочу зараз говорити, тому що це серйозна тема. Нам треба поговорити з усіма і з самими собою, по-перше, для того, щоб цю ексклюзивну новину можна було дати так “, – розповів Позитив.

Йому приписували роман і з партнеркою по групі “Время и Стекло ” Надею Дорофеєвої, і з хореографом Юлією Сахневич, з якої він танцював в шоу “Танці з зірками “.

Позитив і Юлія Сахневская
Позитив і Юлія Сахневич

Тепер же фанати виглядають можливі почуття з Мішель Андраде – співачкою, яку продюсує Потап.

Мішель Андраде і Позитив відкривають 10 сезон "Орла і решки"
Мішель Андраде і Позитив відкривають 10 сезон Орла і решки

Адже Позитив і Мішель написали спільну пісню, відзняли випуск “Орел і Решка ” і взагалі багато часу проводять разом.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.