Холостячка Злата Огневич показала фігуру після свят: вся обвисла і з’явилися боки

Після затяжних травневих свят, коли в основу раціону кожної людини лягають паска і шашлики, просто неможливо не набрати зайву вагу. Так сталося і зі Златою.

Нова учасниця проекту “Холостячка ” на телеканалі СТБ записала в Інстаграм-профілі відео, де показала свою талію. На вигляд вона худа і підтягнута, ось тільки Огневич опустила гумку одягу, і показала складки, які утворилися після днів безладного харчування.

Співачка і артистка розповіла, що тепер буде посилено тренуватися в спортивному залі, щоб привести себе в форму.

Ще роль відіграє і те, що їй потрібно буде жити на проекті “Холостячка “, бачитися з чоловіками, отже, відмінна форма буде просто необхідна.

Злата навіть продемонстрував, де саме у неї з’явилися зайві кілограми і складки. Зокрема Огневич незадоволена своєю талією, яка до свят була більш стрункою.

Однак зірка не впадає у відчай, а навпаки активно прощається з гаком. За її словами, схуднути їй допомагає спорт 3-4 рази в тиждень, правильне харчування і засоби для догляду за тілом.

Злата навіть опублікувала комплекс своєї тренування в залі, де вона робить вправи на зміцнення м’язів живота, сідниць і ніг.

Нагадаємо, нещодавно Злата Огневич поділилася, якого чоловіка планує шукати в шоу “Холостячка “. Також вона розповіла про те, як у неї були невдалі стосунки, вона терпіла образи і моральне насильство. Тепер вона хоче знайти людину, з яким буде на одній хвилі, і який зможе прийняти її постійні зйомки і гастролі.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.