Дві складних операції на очі допомогли: артист Сергій Бабкін розповів, що до нього повернувся зір

Тепер йому належить зробити третю завершальну операцію, яка допоможе повністю виключити ризик того, що недуг знову дасть про себе знати.

У себе в Інстаграм профілі український музикант Сергій Бабкін розповів, що у нього відновилися 100% зору після двох операцій на очах, а минуло всього-на-всього три місяці після поїздки до Відня. Зараз він знову полетить до Австрії, де пройде курс терапії.

Сергій Бабкін виклав фото в масці, зроблене в аеропорту, і розповів про свої плани на майбутнє

“Чудо, що вирішив 9 січня 2021 року, вперше в житті, прийти в очну клініку “Офтальміка” в Харкові на обстеження. Чудо, що Харківським лікарям вдалося знайти саме цю клініку у Відні і зв’язатися саме з цим доктором Ансарі. Чудо , що ще три місяці тому мій зір впав до позначки 50%, а після двох лазерних терапій, двох прильотів до Відня, з різницею в два тижні, сьогодні у мене 100% зір”,

– розповідає Сергій.

Музикант зізнався, що його лікар наполіг на такий тривалій терапії, щоб остаточно закріпити результат від операцій.

Сергій Бабкін вже після третього польоту до Відня остаточно зможе повернутися до творчої діяльності. Хоча, навіть самі операції не сильно вибили його з творчої колії – він дав кілька інтерв’ю, одне з яких підняло величезну галас. Зокрема, прямо на інтерв’ю Сергій зізнався, що зраджував своїй дружині Сніжані понад сто разів. Це було вже давно, Сніжана це вибачила, хоча спочатку хотіла покинути невірного чоловіка.

Як вона пережила 100 зрад чоловіка? Історія кохання Сергія та Сніжани Бабкіна

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.