Невістка Валерії розгнівала фанатів своєю публікацією: накинулися на молоду маму

Напередодні невістка співачки Валерії опублікувала у себе в соціальній мережі пост-привітання з Днем перемоги. Однак оцінили його не всі, назвавши це оскверненням свята.

Ліана Шульгіна, а саме так звуть невістку Валерії, на даний момент разом з сином поп-зірки Валерії Арсенієм відпочиває в Арабських Еміратах.

Їхня донька Селін залишилася з бабусею – та в дівчинці ні чає душі!

9 травня інстадіва Ліана Шульгіна звернулася з привітаннями до шанувальників. Шульгіна поділилася кількома спільними знімками з чоловіком, на яких закохані цілуються в губи.

“Хочу привітати всіх з цим великим святом! Велике щастя – жити у вільній і незалежній країні, під мирним небом. Створювати сім’ю, виховувати дітей, любити. Шановні ветерани, спасибі вам. Ваші подвиги ніколи не будуть забуті. Любов, доброта і милосердя врятують наш світ “,

-висказалась в соціальній мережі Інстаграм родичка знаменитої співачки.

Модель нарвалася на критику передплатників, які впевнені, що вона вибрала зовсім невдалий спосіб привітати з великим святом.

Ліана Шульгіна і Арсеній Шульгін нарвалися на критику від фанатів
Ліана Шульгіна і Арсеній Шульгін нарвалися на критику від фанатів

Вся справа в тому, що на фотографії, яку Ліана проілюструвала привітання, вона з чоловіком Арсенієм цілується. Фанати масово стали писати, що знімок дуже невдалий для такої події.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.