(Відео) Всі секрети Олени Проклової, які вона видала в програмі “Секрет на мільйон” Лері Кудрявцевій

Зірка РРФСР Олена Проклова останнім часом на слуху. Все через її участі в програмі "Секрет на мільйон ".

Звичайно, все обговорюють її головну таємницю про те, що в 15-річному віці до неї чіплявся відомий, актор, проте на програмі вона розповіла ще дещо про себе.

Перша таємниця, яку нещодавно відкрила Проклова – вона зверталася до пластичних хірургів

Олена Проклова
Олена Проклова

Незважаючи на те, що довгі роки Проклова була тією жінкою, якою захоплювалися всі радянські чоловіки, в певний момент прийшла старість – з’явилися зморшки, шкіра вже не така яскрава, пропав милий рум’янець. Зазвичай зірки про таке не говорять, але Олена Ігорівна зізнається – від пластичних операцій не відмовляється. Робить їх в міру, і вони допомагають стає красивішим.

“Я це вирішила після зйомок фільму” Жовтий карлик “, коли побачила себе на екрані. Я знімалася там без краплі гриму. Думаю, боже мій, що за страховисько ця жінка? “

Потім вона пішла в інститут косметології і зробила підтяжку обличчя

Олена Проклова
Олена Проклова

Ось що про Олену Проклової розповіла кінорежисер і народна артистка Російської Федерації Алла Сурикова.

“До неї старість НЕ загляне, не прийде “

Також Проклова розкрила цікавий факт про себе – ніколи не викидала подарунки шанувальників

Серед найдивніших подарунків … шматок метеорита!

“Його подарували абсолютно невідомі мені люди, які везли кілька таких каменів кудись в науково-дослідний інститут “

Також в долі у Проклової були серйозні проблеми зі здоров’ям

Зокрема, вона двічі ламала собі куприк. Одного разу це сталося прямо в театрі, коли її колега повинен був відіграти сцену, взявши Олену на руки і посадив на диван. Однак він актрису недбало впустив, після чого та довгий час лікувалася.

Другий перелом стався прямо на Новий рік – вона у дворі залила каток спеціально для своїх гостей. Коли сама на ньому спускалася, сильно вдарилася об лід. В цей день, як раз з нагоди нового року Олена грала в спектаклі вже зі зламаним куприком. Болі були сильні, але відразу після виступу лікарі забрали її в лікарню.

Олена Проклова
Олена Проклова

Ще однією цікавою життєвою межею всесоюзної зірки є її особисте життя. З часів молодості вона чарувала своїм шармом і чарівністю всіх чоловіків поруч, тому у неї було багато романів, і багато розбитих сердець. Сама Олена Проклова, здавалося б, ніколи не плакала через чоловіків. Навпаки ж – у фанатів і колег Олени земля йшла з під ніг, коли вони бачили таку невимовну красу. Сама Проклова замужем була тричі.

За словами Олени, за першого чоловіка, режисера-документаліста Віталія Мелік-Карамова, вона вийшла заміж для того, щоб викреслити з серця Олега Табакова, який подобався їй з часів зйомок у фільмі «Дзвонять, відкрийте двері». У шлюбі народилася дочка Аріна, але її поява на світ не вберегло союз двох творчих людей від розлучення.

Її другим чоловіком став лікар Олександр Дерябін. Сімейне життя складалася щасливо, але смерть в дитинстві спільних дітей пари – синів-близнюків – перекреслила всі надії. Олена пережила цю втрату важко, після чого розлучилася з чоловіком.

З наступним обранцем Андрієм Тришиної Проклова чекала подібна доля. Подружжю довелося поховати первістка, який помер через тиждень після пологів. Але незабаром в сім’ї з’явилася дочка Поліна, а старша Аріна зробила маму бабусею, подарувавши їй внучку Алісу.

Станом на 2021 рік вона знаходиться в розлученні. Однак продовжує жити зі своїм чоловіком Андрієм Трішина. Цікаво, що навіть через вже майже шість років сам Андрій не знає причини розлучення. Каже, це була ініціатива подружжя.

Сама Олена зізналася – вони до сих пір живуть разом в будинку, який побудували власноруч, коли були одружені. Ні у кого з екс-подружжя зараз немає серйозних відносин, тому і жити окремо нікому просто невигідно. Тим більше Проклова похвалилася – один лише її особняк налічує площа понад тисячу квадратних метрів!

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.