Вікторія Сміюха з “НеАнгелів ” оголосила про початок сольної кар’єри: коли вийде перша сольна робота?

Група "НеАнгели" існувала 15 років. Після розпаду дуету Вікторія Сміюха і Слава Камінська мають намір почати сольну кар'єру.

Група “НеАнгели” не раз була на грані розпаду. Солістки Вікторія і Слава між собою постійно конкурували, сварилися і навіть публічно скандалили. Дівчатам стало “тісно” на одній сцені і в кінці кінців продюсер Юрій Нікітін оголосив про розпад дуету.

НеАнгели зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним
НеАнгели зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним

Одна з учасниць Слава Камінська буквально відразу після цієї заяви випустила першу сольну пісню “911”. Співачка заявила, що тепер вона сама собі продюсер. А ось її колега Вікторія Сміюха перший час не коментувала своє повернення на сцену в якості сольної співачки. Однак недавно вона опублікувала в своєму Інстаграмі пост, в якому заявила, що прийшов той самий час і вже на цьому тижні вона презентує свою першу сольну пісню. Тепер співачка виступатиме під сценічним псевдонімом VIKTORIA.

“Чи довго йшла? Чи готова? Нервую? – Недовго (бо всьому свій час)! Готова! Трошки. У моїй творчій кар’єрі я чітко відчувала, коли настане цей момент. І вже на цьому тижні ви побачите прем’єру, яка, сподіваюся, торкнеться ваших душ також глибоко – як і моєї. Безмежно люблю вас, Ваша VIKTORIA “, – написала артистка.

Варто відзначити, що раніше продюсер групи “НеАнгели” Юрій Нікітін в інтерв’ю  заявив, що  оскільки дует “НеАнгели” має хороший попит, дівчата виступатимуть в дуеті на закритих корпоративах навіть зараз, після розпаду групи.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.