Весілля на Мальдівах: співачка Ані Лорак більше не приховує свого коханого

Нещодавно співачка Ані Лорак вирушила на Мальдіви. Але у неї в планах було не тільки відпочити, а й щільно попрацювати над створенням нового кліпу.

Напередодні російська і українська співачка показала фотографію, зроблену на Мальдівах. Увага шанувальників привернув чоловік, з яким артистка тісно зажималась. При чому атмосфера фото говорить про те, що Ані з цим загадковим хлопцем зіграла на островах весілля – залишилося тільки зрозуміти – справжню або для кліпу?

Співачка одягнена в ніжне біле плаття, яке відкриває її плечі і ніжку. У неї зібрані волосся, а з макіяжу тільки акуратно підведені брови. Образ прикрашає і доповнює сяюча посмішка Лорак – видно, що дівчина неймовірно щаслива в суспільстві цього чоловіка.

До слова, його обличчя розгледіти не виходить, адже на фото він позує спиною. Чоловік одягнений в кавові класичні брюки і білу сорочку. А на тлі шикарна арка, під якою позує закохана парочка.

“Но знаешь только ты…с кем сбудутся мечты. #раздетая”,

– написала російська і українська співачка Ані Лорак під свіжою фотографією з відпустки.

Ось що шанувальники пишуть в коментарях під знімком:

  • Роздягнути, УРА !!! БЕЗУМНО ЖДУ ЦЮ ПІСНЮ, – пише передплатник з ніком
  • lorak_romanovа
  • АОАОАООАОАОАООА НЕВЖЕ ЕТА ПІСНЯ ВИЙДЕ ??, – коментує шанувальник з ніком ksunecka_mazheikina
  • Інтрига, – коментує yulia_in_istanbul
  • Яке фото, невже скоро вийде “Роздягнена “? Скільки пасхалок в одному пості !!, – пише anilorak_dobro

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що співачка Ані Лорак випустить кліп на пісню “Роздягнена “. Повідомляється, що його знімали на Мальдівах. Фанати з нетерпінням чекають прем’єри.

Шлях Ані Лорак: від напівголодного крихти до багатої діви, скисле любов Меладзе і Мурата Налчаджиоглу

Схожі статті

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.