Маша Кончаловская: вся історія. Чому Юлія Висоцька тримає дочку в комі (Відео)

2013 рік. Франція. Щаслива сім'я: мама, тато, дочка, син. Відпочинок, про який вони так давно мріяли. Що може бути краще уїк-енду в саму романтичну країну?

Ось тільки цій казці не судилося отримати хеппі-енд.

У цій статті ми розповімо про долю Маші Кончаловською – дочки телеведучої Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського. Дівчинка третину свого життя провела в комі, в спробах прийти в себе і повернутися до нормального життя. Її мати тримає дівчинку в комі, очевидно, не розуміючи, що з кожним днем надія на одужання і повноцінне життя непомітно згасає.

Маша Кончаловская відома глядачам як юна актриса по фільму свого батька “Глянець ” (2007) і картині “Москва, я люблю тебе! “

Маша Кончаловская і Юлія Висоцька - дочка, яка 7 років в комі, і її мати
Маша Кончаловская і Юлія Висоцька – дочка, яка 7 років в комі, і її мати

Юна Маша, очевидно, під впливом відомих батьків, з найменших років почала проявляти себе в кіно. Її перша роль трапилася в 7 років. Такі родинні зв’язки і сім’я повинні були стати візитною карткою у велике життя.

Аварія в житті Марії Михалкової-Кончаловською

Маша Кончаловская
Маша Кончаловская

Гірке щастя Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької: любов до і після трагічної автокатастрофи

 

У 2013 році Маша разом з батьками потрапила в аварію у Франції. Андрій Кончаловський, глава сімейства, був за кермом. За офіційною версією міжнародного слідства – водій не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншим автомобілем.

Найбільше дісталося саме Маші, яка перебувала на задньому сидінні. Її забрали в місцевий госпіталь з важкими травмами, після чого лікарі вимушено ввели дівчинку в стан коми, щоб врятувати їй життя. На той момент їй було 14 років. Зараз Маші 22 роки, і вона до цих пір не виходила зі стану коми.

Спочатку її лікували закордонні лікарі, а потім стало відомо, що за наполяганням Юлії Висоцької, дівчинку перевезли в російську клініку.

Лікарі не дають її батькам втішних прогнозів, однак Висоцька і Кончаловський не готові відключити дочку від приладів життєзабезпечення, продовжуючи сподіватися, що одного разу Маша вийде з коми остаточно.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!