Алла Пугачова зворушливо привітала Крістіну Орбакайте з днем народження: “Люблю тебе. Пишаюся тобою”

Сьогодні, 25 травня, відома співачка, дочка Примадонни Крістіна Орбакайте святкує свій 50-й день народження.

Артистка приймає поздоровлення і планує гучно відсвяткувати ювілей. Христину привітала і її мама Алла Пугачова. Примадонна опублікувала дуже зворушливий пост в своєму Інстаграм-блозі і написала теплі слова привітання.

Так, Пугачова оприлюднила чорно-білу фотографію дочки, яка була зроблена під час її виступу. На знімку Крістіна позує на сцені з мікрофоном в руках. Вона одягнена в шифонове напівпрозоре плаття. Її волосся красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж з акцентом на очах.

“Люблю тебе. Пишаюся тобою. З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! “, – написала під знімком Алла Пугачова.

Користувачі Мережі приєдналися до привітання Крістіни Орбакайте в коментарях.

“З днем народження, Крістіночка !!!! Здоров’я! Творчих успіхів !!! нескінченного Щастя !!! “,” З Днем Народження чарівну дочку великої мами! Алла Борисівна, привітання вам! “,” Красуня !!! Будь щаслива “, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що Крістіна Орбакайте в свої 50 років має прекрасний зовнішній вигляд. Артистка знаходиться в хорошій фізичній формі, а на її обличчі практично немає зморшок.

Крістіна Орбакайте показала нове фото - вся в маму
Крістіна Орбакайте

Звичайно, це не в останню чергу пов’язано з тим, що Христина регулярно відвідує косметолога і робить уколи краси. Також відомо, що артистка вдавалася до послуг пластичних хірургів. Зокрема, вона робила зміна форми носа – ринопластику.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.