32-річна співачка Mamarika повідомила, що чекає свого первістка

26 травня співачка МамаРіка, яка раніше прославилася як Еріка, повідомила на своїй Інстаграм-сторінці, що вона чекає народження першої дитини. Живіт вже помітно округлився.

“Зовсім скоро в родині нас буде троє, і Мамка офіційно стане мамою “, – написала Мамаріка в своєму Інстаграм-акаунті.

Також вона дала розгорнуте інтерв’ю журналу “Отдохни “, де зізналася про перші враження після довгоочікуваного звістки про вагітність.

“Коли ми побачили заповітні дві смужки, то обидва плакали і розуміли, що з цього моменту наше життя ніколи не буде колишньою, і це найкраще, що могло з нами статися! Описати словами ці емоції неможливо – це пік щастя нашої сім’ї, і велике дякувати Богу за те, що почув наші молитви “,

– розповіла 32-річна Анастасія Кочетова (Мамаріка, – ред).

Ось що з приводу вагітності артистки каже її чоловік Сергій

“Можу без перебільшення сказати, що в цей момент я відчував себе найщасливішою людиною на землі. Як зараз пам’ятаю: я був в залі, і туди зайшла Настя, вона не встигла і слова вимовити, а я, глянувши на неї, відразу зрозумів , що скоро стану батьком “,

– розповів Сергій.

Відзначимо, Мамаріка (раніше відома як Еріка) – популярна українська співачка, зірка якої запалилася на проекті “Фабрика зірок “. Дівчині 32 роки. До цього дітей у неї не було.

MamaRika родом з міста Червоноград Львівської області. Раніше співачка виступала під псевдонімом Еріка, але в 2016 році змушена була від нього відмовитися після припинення роботи з українським продюсером Сергієм Кузіним.

Зараз продюсером співачки є її чоловік, актор і ведучий Сергій Середа – пара таємно зареєстрували шлюб в березні 2020 року. У січні 2021 року подружжя переїхало з Києва до Одеси.

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.