Відомий блогер звинувачує Анастасію Заворотнюк у брехні про хворобу, щоб “прикрити борги”, – ЗМІ

Відомий блогер Олена Міро висловила свої припущення про те, що "Моя прекрасна няня " Анастасія Заворотнюк, може бути, зовсім не хвора.

Перше, про що розповіла Олена Міро – це здивування від того, що за два роки відсутності Анастасії в просторі шоу-бізнесу не знайшлося жодного “пронозливого журналіста ” або фаната, який би сфотографував Заворотнюк в невигідному вигляді або на візку.

Другий факт, який призводить Лена Миро для підтвердження звинувачень в бік Анастасії Заворотнюк – це те, що її старша дочка Анна відпочиває в Італії.

“В якому стані може перебувати актриса, якщо її дочка спокійнісінько відпочиває в Італії?”,

– висловлює Лена Миро.

Лена Миро
Лена Миро

Дану інформацію публікує видання aikaramba.ru.

Щоб якось пролити світло на дану ситуацію, Лена Миро вважає, що у Анастасії Заворотнюк були проблеми з фінансами, і численні борги, через що вона змушена була “розіграти сцену ” зі своєю хворобою, щоб з неї перестали вимагати гроші .

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Однак інших фактів блогерша не надала.

Нагадаємо, що Анастасія Заворотнюк – знаменита телеведуча і актриса. Вона вже не виходить на публіку більше двох років. Медики стверджують – їй поставили діагноз гліобластома, з яким найвідоміша няня країни продовжує боротьбу. Родичі зірки і її офіційні представники протягом усього часу “грають у мовчанку ” – вважають за краще ніяк не коментувати стан Заворотнюк.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.