Віра Брежнєва вперше прокоментувала скандальну заяву Ані Лорак про її чоловіка Костянтина Меладзе

Віра Брежнєва в грубій формі відповіла підписникам, які нагадали їй про заяву Ані Лорак.

Не так давно весь український і російський шоу-бізнес обговорював скандальну історію Ані Лорак і Костянтина Меладзе. Все почалося з того, що Ані Лорак в інтерв’ю розповіла, що багато років тому продюсер Костянтин Меладзе запропонував їй співпрацю в замін на відносини особистого характеру. Ця заява спричинило за собою великий скандал. І почали засуджувати не Костянтина Меладзе, а саму Ані Лорак, нібито вона оббрехала продюсера. Однак були й ті хто підтримав артистку. Наприклад, Оля Полякова заявила, що колись і їй надходило подібна пропозиція від Костянтина Меладзе.

Ані Лорак і Костянтин Меладзе
Ані Лорак і Костянтин Меладзе

Цю ситуацію обговорював весь шоу-бізнес, але дружина Костянтина Меладзе Віра Брежнєва не дала жодного коментаря до цього часу.

Нещодавно Віра Брежнєва на своїй сторінці в Інстаграм анонсувала прем’єру нової пісні “Рожевий дим “, яку написав її чоловік Костянтин Меладзе. Співачка опублікувала невеликий фрагмент з пісні. Користувачі Мережі тут же почали коментувати нову пісню Брежнєвої. Звичайно, були і ті, які вважали за потрібне “вколоти” Віру і нагадати їй історію з Ані Лорак. Брежнєва вирішила не мовчати і відповіла Хейтерам.

“Після ситуації з Лорак по-іншому вже дивлюся на цю сімейку “, – написав коментар користувач Мережі з ніком lubalom_55.

“Ви краще по-іншому подивитеся на свою сімейку “, – заявила у відповідь Брежнєва.

Коментарі під публікацією Брежнєвої
Коментарі під публікацією Брежнєвої

“Однотипна Віра, однотипні пісні. Меладзе здувся з однією жінкою, у нього натхнення було більше, коли у нього їх було кілька, ось ” ВІА Гра “тому підтвердження “, – прокоментували публікацію підписники.

“Може, ви свої роздуми в свій щоденник запишете? І потім проаналізуєте з психіатром. Тому що у вас роботи над собою – нескінченність, а ви в чужі відносини лізете. Це діагноз “, – відповіла артистка на слова Хейтерів.

Коментарі під публікацією Брежнєвої

Схожі статті

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!