Сором втратила: українська телеведуча Соломія Вітвіцька після розлучення з чоловіком дивує одкровеннями

Публіка не втомлюється обговорювати те, що після розлучення з Владом Кочатковим телеведуча Соломія Вітвіцька стала дозволяти собі трохи більше, ніж раніше.

Зокрема, на її фотографіях все частіше можна зустріти бюст крупним планом, яким вона впевнено красується для шанувальників. Що це – такий спеціальний хід, щоб швидше знайти собі нового чоловіка? Або просто бажання показати світу свою природну красу?

Як би там не було, Соломія Вітвіцька дійсно відноситься до однієї з найкрасивіших телеведучих в Україні. Це підтверджують її фотосесії, результатами яких зірка ділиться мало не кожен день у своєму Інстаграм-профілі.

Наприклад, недавно вона виклала фото особи і декольте крупним планом, зроблені на тлі моря. Там телеведуча позує в чорній сукні в білий горошок, і в сонцезахисних окулярах.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Ніжна посмішка Соломії підкреслює її образ, надає шарму і жіночності.

Нагадаємо, раніше Соломія Вітвіцька прокоментувала свої наряди з надто відкритими декольте і назвала невдалий образ. Крім того, ведуча розповіла, з якими труднощами зіткнулася під час відпочинку в Грузії.

За профілем в Інстаграм стежать безліч шанувальників, тому Вітвіцька намагається публікувати кращі кадри, практично не коригуючи їх за допомогою фотошопу або фоторедактора.

Зараз Соломія Вітвіцька офіційно самотня. Вона розлучилася півроку тому після більш ніж восьми років шлюбу. Чи планує вона зараз будувати відносини, і коли знову захоче сім’ю – дівчина поки не розповідає. Однак по її Інстаграму видно – життя дійсно кипить яскравими фарбами.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!