Віра Брежнєва вагітна: співачка в молочному платті показала результат любові з Меладзе

Про те, що Віра Брежнєва хотіла б завести дитину від свого чоловіка Костянтина Меладзе, говорили вже давно, і ось пара перейшла до конкретних дій.

Мабуть, Віра подивилася на свою подругу і колишню колегу Альбіну Джанабаєву, яка народила Валерію Меладзе вже третю дитину, і вирішила: “А чим я гірше? “.

Віра Брежнєва 24 червня виклала в своєму Інстаграм-профілі відео, де вона позує в молочному вечірній сукні. В області живота вже сильно помітно збільшення, тому можна говорити про те, що, швидше за все, російська артистка планує народжувати в 2021 році.

Віра Брежнєва чекає першої дитини від продюсера Костянтина Меладзе

Так, якщо говорити про спільне життя Кістки і Віри, то це буде їх перша спільна дитина. Також у красуні Брежнєвої є старша дочка Соня Кіперман і молодша дочка Сара Кіперман, які живуть із зірковою мамою і батьком під одним дахом.

Віра каже – дівчатка і їх новий тато знайшли спільну мову, і чудово уживаються разом.

Однак довгий час публіка думала, що Віра вже не хоче дітей, адже вважає, що не зможе виносити дитину.

Так чи інакше, екс-віагрянки знаходиться у відмінній фізичній формі, прекрасно виглядає, і чому б не подарувати своєму коханому чоловікові дитину?

До слова, публіка передбачає, що у Віри буде дівчинка, так як в її родині дуже сильна жіноча лінія.

А ось Костянтин Меладзе, швидше за все, хотів би сина. Адже три дівчини під одним дахом у нього вже є.

А як ви вважаєте, хто ж буде у пари?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.