“Ми доповнюємо один одного”: Альбіна Джанабаєва розповіла, чому вони з Валерієм Меладзе досі разом

Як відомо, екс-віагрянки Альбіна Джанабаєва і співак Валерій Меладзе разом вже багато років. У 2021 році у них з'явився третій спільний дитина.

Багато фанатів цікавляться – в чому ж секрет їхнього сімейного щастя?

Альбіна Джанабаєва не приховує – вони з Валерієм також часто сваряться, як і інші. Просто даний сварок і особисті образи вони не виносять на публіку.

Завдяки мудрості Альбіни Джанабаєвої, на її думку, їм вдається вирішувати конфлікти швидко, і не давати їм розростатися.

Здаються ідеальною парою, але насправді …

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

Альбіна Джанабаєва, яка нещодавно народила, дала інтерв’ю виданню “Караван історій “. Там вона зізналася – також піддається емоціям, ретроградного Меркурія і циклам, як і інші жінки.

Тому досить часто не несе відповідальності за свій настрій, і може з легкістю зірватися на свого чоловіка.

Тим більше, зараз вона переживає складний період – недавно народилася дитина. Безсонні ночі і постійні переживання дають стрес.

“Я вчуся тому, що не слід піддаватися поривам і імпульсам. Не завжди виходить, скажу відверто. Та й взагалі, ми, жінки, більш схильні до циклам, фазами Місяця, часом наш настрій від нас зовсім не залежить. Валерій із задоволенням почитав цю статтю! Хто, як не він, знає, які пориви мені властиві! і розлютитися, і миттєво завестися “,

-розповідає дружина музиканта Валерія Меладзе.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва
Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва

“Ми дійсно давно разом, але тільки зараз підійшли до розуміння, що буквально будь-яку шорсткість слід обговорювати, не давши їй розростися в конфлікт … І говорити бажано про свої почуття, а не про очікування! Інакше це перетворюється в претензію: ” А ти! А ти! “, Хоча потрібно починати з себе … “,

– коментує Альбіна Джанабаєва.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.