5 причин, чому у Насті Каменських і Потапа до сих пір немає дитини

Потап і Настя Каменських складаються в офіційному шлюбі. Їх сім'ї вже цілих два роки, і за цей час ходило багато чуток про вагітність Насті.

Однак дітей вона поки заводити не поспішає. Ми вирішили проаналізувати її виступи на публіку, і розповімо вам чому ж NK в свої 34 роки все ще ніхто не називає мамою.

Кар’єристка

Настя Каменських

Про таких як вона кажуть – кар’єристка. Дійсно, Настя Каменських робить все можливе, щоб пробитися на вершину слави. Як відомо, щоб отримати таку популярність, як зараз у неї, потрібно багато і наполегливо працювати. Тому не дивно, що часу на особисте життя залишається мало.

Чоловік – продюсер, який часто на роботі

Потап

Таку ж доля, як і у Насті, підтримує Потап. Він в свої сорок років уже має двох дітей. Це рідний син Андрій Потапенко, і прийомна дочка (дочка Ірини Горовий від першого шлюбу) – Наталя Горова.

Тому, мабуть, особливого завзяття завести ще одну дитину у них немає.

Кінець кар’єри

Чарівна Настя Каменських

Якщо Настя завагітніє, то на якийсь час їй точно доведеться піти зі сцени. А місцевий шоу-бізнес – дуже складний механізм. Піти з нього легко, а от повернутися – практично неможливо. І багато зірок з цим зіткнулися, на жаль.

Не готова

Настя Каменських

Сама артистка не раз наголошувала на тому, що поки не готова віддати частинку себе іншій людині. Вона поки що живе для себе і чоловіка, і її все влаштовує.

Минуло мало часу з моменту втрати батька

Настя Каменських з татом

Січень 2021 року було дуже болючим і важким для Насті. Вона втратила батька. Її мама Лідія також важко пережила цю трагедію. У Каменських були нервові зриви, тому зараз вона приходить до тями.