Зірка серіалів “Кріпосна” і “Спіймати Кайдаша ” Тарас Цимбалюк таємно одружився

Відомий український актор і учасник "Танців з зірками" Тарас Цимбалюк таємно одружився на своїй коханій Тіні Антоненко.

До цього вони зустрічалися три роки. Про укладення шлюбу повідомила новоспечена дружина Цимбалюка. Дівчина опублікувала в своєму Інстаграм-блозі фото, на якому молодята позують за столом на тлі гір в халатах з написами Mr. Tsymbaliuk та  Mrs. Tsymbaliuk.

Тарас Цимбалюк з дружиною
Тарас Цимбалюк з дружиною

“Вийшла заміж за кращого хлопця на світі. 03.07.2021 – рівно 3 роки нашим відносинам і відтепер день нашого одруження. Відзначили в колі найближчих і рідних, далеко від світського Києва. Мій улюблений Тарас, щаслива бути твоєю дружиною. Великого плавання нашому кораблю під назвою “сім’я”! “, – написала Тіна Антоненко в своєму Інстаграм-блозі.

Варто зазначити, що Тарас Цимбалюк зробив пропозицію Тіні в ефірі програми “Танці з зірками”.

Користувачі Мережі засипали молодят привітаннями в коментарях.

“Мої вітання. Щастя вашій родині і взаєморозуміння “,” Тіночка! Від щирого серця вітаю! Бережіть свій Рай! Множте любов! “,” Такі чудові! вітаю вас! “,” Щастя вашій родині “, – пишуть коментатори.

До слова, про дружину Тараса Цимбалюка відомо, що вона майстер макіяжу, стиліст і фотограф з Києва.

Тарас Цимбалюк з дружиною Тіною
Тарас Цимбалюк з дружиною Тіною

Нагадаємо, Тарас Цимбалюк – відомий український актор театру і кіно. Йому 31 рік. Фільмографія молодого актора налічує 66 ролей в кіно. Найбільшу популярність йому принесли ролі у фільмах “Спіймати Кайдаша” і “Кріпосна”.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.