У батьки годяться: ТОП українських зіркових пар з великою різницею у віці

Подружні пари з великою різницею у віці вже нікого не дивують. В українському шоу-бізнесі "нерівних" шлюбів теж вистачає.

Вони зуміли побудувати міцні відносини, незважаючи на велику різницю у віці. Більш того, ці сім’ї зважилися на спадкоємців.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова: різниця у віці – 28 років

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Катерина Репяхова вийшла заміж за Віктора Павлика, коли їй було 25 років. Артистові ж на той момент було 52 роки і для нього це вже четвертий шлюб. Катя з дитинства була фанаткою Віктора Павлика, не пропускала жодного його виступу. Доля склалася так, що вона стала його концертним директором. Пізніше робочі відносини переросли в романтичні.

15 червня Катерина Репяхова подарувала Віктору сина, якого назвали Михайлом.

Камалія і Мохаммад Захур: різниця у віці – 22 роки

Камалія з чоловіком і дітьми
Камалія з чоловіком і дітьми

Камалія вже майже 20 років щаслива в шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. Різниця у віці між подружжям 22 роки. У шлюбі у них народилися 2 дівчинки-близнючки – Арабелла і Мірабелла. Дівчаткам вже по 7 років і вони так само, як і їхня мама знаходяться в центрі уваги.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко: різниця у віці – 15 років

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко - чоловік і дружина. Їх зворушлива історія
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров одружився у віці 36 років, а його обраниці на той момент було всього 21 рік. Подружжя стверджує, що різниця у віці для них не відчутна.

Оля Полякова та Вадим Поляков: різниця у віці – 15 років

Оля Полякова з чоловіком Вадимом
Оля Полякова з чоловіком Вадимом

Оля Полякова познайомилася зі своїм чоловіком на заході, де тоді починаюча артистка виступала. Вадим був одружений, але це не заважало йому закрутити роман з 19-річною співачкою. Оля зізнається, деякий час вона носила статус коханки, але незабаром Вадим розлучився і одружився на ній.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.