Вся правда про роман Могилевської з мільйонером: цього ніхто не міг передбачити

Українська співачка і композитор Наталія Могилевська двічі була заміжня. З 2011 року, після розставання з другим чоловіком, співачка вільна.

У самому кінці 2019 року на телеканалі «Україна» Наталія повідомила, що знаходиться в статусі нареченої. Вона зізналася, що закохана і щаслива в нових відносинах. І саме цього загадкового бойфренду співачка присвятила свій кліп «Покохала» ( «Полюбила»). Оскільки прізвище улюбленого, його професію і будь-які відомості про нього Могилевська тримає в секреті, шанувальники творчості співачки почали будувати припущення. Основним підозрюваним був колега співачки, який разом з нею з’явився в вищезгаданому кліпі.

Однак в 2020 році в Мережі з’явилися фото і відео Наталії з цікавим, високим і струнким чоловіком, який виявився власником модних бутиків, бізнесменом і мільйонером Олегом Рижовим.

Наталя Могилевська і Олег Рижов
Наталя Могилевська і Олег Рижов

Їх відразу запідозрили в романі – адже виглядали вони всюди як закохані. На одному з відео Наталя і Олег поверталися з поетичного вечора в піднесеному настрої. Перед тим, як допомогти співачці сісти в машину, на якій вони разом поїхали, чоловік галантно поцілував артистці ручку.

З’явилися разом бізнесмен і співачка на закритому показі одного з брендів одягу в вересні 2020 року. Весь вечір вони вели себе як закохані і трималися за руки. Фото і відео з показу колекції можна побачити в Instagram Могилевської.

Наталя Могилевська і Олег Рижов
Наталя Могилевська і Олег Рижов

Співачка свої відносини з мільйонером ніяк не підтверджує. Навпаки, на сторінці в Instagram вона розмістила спільне фото з Мистецького арсеналу і написала, що з Олегом вони просто друзі. Що вони прийшли на захід розповісти про новий проект, в рамках якого будуть писати статті про те, як одні і ті ж актуальні теми бачать чоловіки, а як жінки. Створити серію статей артистці запропонував Рижов, який є ще й колумністом глянцевого журналу для чоловіків.

Але і після визнання всього лише в дружбі з мільйонером, в соціальній мережі співачки з’явилися відверті фото, на яких вони з Рижовим обіймаються і тримаються за руки. І фоловерів артистки не дає спокою запитання, чи не Рижов той самий таємничий коханий? А поки сама Наталя Могилевська не розсекретила свого коханого чоловіка, можна губитися в здогадах – роман це чи спільний піар?

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.