Соломія Вітвіцька прокоментувала звільнення Алли Мазур

Шанувальники легендарної тележурналістки помітили, що Алла Мазур перестала з'являтися в студії телеканалу 1 + 1.

Люди схвильовані цим, адже Мазур – обличчя каналу. Багато років вона є голосом і головним представником підсумків дня, підсумків тижні, підсумків року. Її багато разів нагороджували престижними преміями і дякували за особливі досягнення в журналістиці. Та й якщо відкинути всякого роду нагороди, Алла була і залишається найулюбленішою телеведучої. Ще одна її особливість в тому – Мазур практично не була замішана в скандалах.

У Соломія Вітвіцька запитали звільнилася чи Алла Мазур

Це був логічне запитання, але її колега заспокоїла паніку. Вітвіцька розповіла, що Алла зараз готується до великого проекту на День Незалежності України, тому її глядачі зможуть все-таки побачити на телеканалі 24 серпня 2021 року.

У Соломія Вітвіцька запитали звільнилася чи Алла Мазур
У Соломія Вітвіцька запитали звільнилася чи Алла Мазур

Нагадаємо, Алла Мазур вже один раз пропадала з ефірів новин. Тоді телеведуча боролася з онкологією. Зірка новин на каналі 1 + 1 не приховувала своєї недуги від шанувальників, але ось сказати синові про проблему було досить складно.

Як пізніше розповіла Алла Мазур, вона задавала навідні запитання, і її син сам все зрозумів.

Також додамо, що вже 24 серпня Україна відсвяткує День незалежності. В цьому році нашій країні виповнюється 30 років. Такий серйозний ювілей не може залишитися непоміченим, тому різні телеканали і творчі колективи готуються до того, щоб запалити в цей день по-справжньому.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.