Напіводягнений чоловік Наташі Корольової Тарзан розповів, як малював портрети на замовлення

У відомого в Росії і країнах ближнього зарубіжжя танцюриста Тарзана запитали, яка в нього освіта. Чоловік записав ціле відеозвернення з цього приводу.

Як виявилося, Тарзан, він же Сергій Глушко дуже добре малює. Тому шанувальникам стало цікаво, де він цього навчився. Чоловік записав відео, і опублікував його в соціальній мережі Інстаграм. На відео Тарзана видно тільки по плечі, але вже можна зробити висновок, що чоловік не одягнений. Він без футболки лежить на дивані у себе вдома. Хоча такого його появи на публіку явно ніхто не здивований – його рідко можна відобразити в одязі.

Сергій Глушко розповів, що коли був дитиною, навчався в художній школі

Більше художньої освіти він не отримував. Але це зовсім не заважає йому красиво малювати. А за часів навчання у військовій академії малював портрети на замовлення – замовляли, в основному, курсанти, які хотіли якось здивувати своїх коханих.

“Я просто з дитинства дуже любив малювати “,

– додав чоловік Наташі Корольової в своєму відеозверненні до шанувальників.

Ось що в коментарях до відео Глушко пишуть шанувальники:

  • Сергій, Ви – талант !!! Бажаю, щоб натхнення приходило до Вас як можна частіше і Ви радували нас своєю творчістю
  • Звичайно подобається, торого Тарзана немає, я взагалі б скульптуру Тарзана виліпила і ми могли б купувати і прикрашати інтер’єри. У мене на трасі Венера і Давид. У я Флоренції купила. Я до речі це серйозно.
  • Ой, Сергій, не зупиняйтеся !!! хочете частіше !! роботи незрівнянні!
  • Серёга.прівет! Нагадаю тобі наш клас в худ.школе))) Згадай, які ми молоді
  • Ваші картини дуже класні. Ви справжній талант !!! творіть

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".