До Дня незалежності України Ігор Кондратюк терміново повертається з США в Україну

Кілька тижнів телеведучий Ігор Кондратюк перебуває поза Україною. Свою відпустку в цьому році він вирішив провести в США.

Однак це рішення не схвалили його шанувальники. Фанати, які підписані на сторінку Ігоря Кондратюка, масово почали писати свої невдоволення, мовляв, чому це такий відомий артист відпочиває не в Україні? На подібні коментарі Кондратюк вирішив не реагувати. Хейтер, які писали весь цей негатив, дуже зраділи, коли на машину телеведучого впало дерево після шторму.

На машину Ігоря Кондратюка в Америці впало дерево
На машину Ігоря Кондратюка в Америці впало дерево

Зараз Кондратюк, мабуть, зрозумів, що йому хочеться додому, або ж просто втомився вислуховувати весь цей негатив, і вирішив повернутися. Повернення шоумена і телеведучого якраз збігається з Днем Незалежності України.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

У місті Буча, що на Київщині, у городян буде можливість зустрітися з відомим українським ведучим Ігорем Кондратюком. Про це повідомляє прес-служба Бучанської міської ради на офіційній сторінці в Facebook.

Ігор Кондратюк виступить в Бучі на День незалежності 2021
Ігор Кондратюк виступить в Бучі на День незалежності 2021

За інформацією джерела, в місті пройдуть зйомки “Караоке на Майдані ” за участю незмінного ведучого цього шоу. Взяти участь, а також сфотографуватися зі знаменитістю зможе кожен бажаючий абсолютно безкоштовно.

Цікаво, що сама по собі програма “Караоке на майдані ” вже давним давно припинила своє існування. Однак зараз, судячи з усього, вирішили відзняти ювілейний випуск на честь круглої дати – тридцяти років з дня проголошення Незалежності України.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.