“Ти був найкращим з батьків “: Віталій Козловський попрощався з батьком

15 серпня помер батько співака Віталія Козловського - Віталій Сергійович. Йому було 74 роки.

Для артиста батько був дуже близькою людиною. Саме він виховував маленького Віталія поки його мама була за кордоном на заробітках.

Через 7 днів після смерті батька, Віталій написав дуже зворушливий пост в своєму Інстаграм-блозі, в якому попрощався з татом. Віталій оприлюднив спільні з батьком знімки і написав, що він був для нього натхненням і кумиром.

Віталій Козловський з батьком
Віталій Козловський з отцем Віталієм Сергійовичем
Віталій Козловський з батьком
Віталій Козловський з отцем Віталієм Сергійовичем

“Ти був найкращим з батьків,

Моїм натхненням і кумиром!

Своє життя гідно прожив,

Щоб зараз спочивати з миром.

Прощай, тато. “, – написав Віталій Козловський.

Користувачі Мережі підтримали Віталія Козловського в коментарях і написали слова співчуття.

“Вічна пам’ять, тримайся. Адже втрачати близьких найжахливіше, ми з тобою “,” Як же боляче втрачати рідних. “,” Ми з тобою “,” Тримайся “,” Він буде оберігати тебе згори “,” Вічна пам’ять кращому татові “,” Царство небесне і світла пам’ять Вашому батькові “, ” Віталік, твій тато найкращим чином продовжується в Тобі, тому ти – його гордість! Вічна йому пам’ять! “- пишуть коментатори.

До слова, батько Віталія Козловського працював електриком у Львові. В кінці 2019 го Віталій Козловський купив батькові квартиру в Києві і перевіз його ближче до себе. Офіційну причину смерті чоловіка його родина не називає.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.