Алла Пугачова зажадала від колишнього чоловіка віддати їй все до копійки

Алла Пугачова - співачка, яка п'ять разів ходила під вінець, і навіть двічі вінчалася в церкві. Незважаючи на те, що вона не конфліктна, все ж є у неї з'ясування відносин.

Найчастіше все паювання майна і особисті рахунки, які зводить Алла Борисівна, залишаються за сімома замками. Однак цього разу люди з оточення співачки розкрили деякі подробиці її відносин з екс-чоловіком.

Подруга колишнього чоловіка співачки Алли Пугачової розповіла подробиці її розлучення

Йдеться про шлюб з Олександром Стефановичем. Союз співачки і Стефановича тривав трохи більше трьох років. Розлучилася пара в середині вісімдесятих.

Шанувальникам здавалося, що пара розійшлася нейтрально, однак як розповіла колишня обраниця нині покійного Олександра Борисовича, модель Еліна Яцура, насправді у них з Пугачовою був розбрат серйозний.

“Він багато розповідав про Аллу Пугачову. Зрозуміло, що з Аллою Борисівною у нього були глибокі почуття, ця людина для нього багато значив. Він так тепло про неї говорив … Єдина неприємна історія була про їх розлучення. Алла Борисівна хотіла забрати весь антикваріат, а він не віддавав “, – розповіла Яцура.

Олександр Стефанович
Олександр Стефанович

Чим закінчилася поділ майна – невідомо. Але знаючи характер, вдачу і зв’язку Алли Борисівни, швидше за все, вона все таки забрала що хотіла, і тепер задовольняється своїм антикваріатом на одній зі своїх квартири або і зовсім в замку Максима Галкіна.

Нагадаємо, раніше на нашому Ютуб-каналі ми розповідали, скільки майна є у Примадонни російської естради, і кому вона планує передати все це добро відповідно до свого заповіту.

Палац, мільйони на рахунках: кому Алла Пугачова залишить спадок – Галкіну, Орбакайте, Лізі і Гаррі?

Схожі статті

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.