Кузьму Скрябіна “воскресили” на НСК “Олімпійський”: кадри пробирають до мурашок

На концерті в День Незалежності "виступила " цифрова копія загиблого Кузьми Скрябіна.

24 серпня на НСК “Олімпійському ” пройшов грандіозний концерт на честь Дня Незалежності України. На концерті виступило багато українських зірок, в тому числі група “Скрябін”, яка продовжує виступати без засновника групи Андрія Кузьменка, який загинув у 2015 році.

Однак на НСК “Олімпійський ” завдяки нейромережі музиканти “оживили ” Кузьму Скрябіна. Музиканти виступили з популярною піснею “Люди як кораблі “. Замість загиблого в 2015 році соліста групи Кузьми Скрябіна на екранах, встановлених на сцені, з’явилася його величезна цифрова копія і виконала пісню.

“У всіх амплуа співака, поета, композитора, лідера думок нам Кузьми дуже не вистачає. Тому за допомогою нейротехнологій повертаємо його “, – кажуть організатори концерту.

Ось як на це відреагували телеглядачі:

“Неперевершено. Зворушує до сліз. Браво. “,” Кращий назавжди “,” Це дуже сильно “, ” Скрябін з Україною в серці в наших серцях завжди! “, ” Я плакала, коли його показали “.

Нагадаємо, відомий український музикант Кузьма Скрябін загинув 2 лютого 2015 року. В той день співак поспішав в аеропорт після концерту групи “Скрябін” в Кривому Розі. Він їхав за кермом свого джипа Toyota Sequoia по слизькій від дощу і морозу дорозі.

Близько сьомої ранку на трасі “Кіровоград – Кривий Ріг – Запоріжжя” на одному із затяжних поворотів його авто зіткнулося з молоковозом. Подушки безпеки спрацювали, проте життя Кузьмі це не врятувало – від отриманих травм він помер на місці.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.