Запросив на День народження, а потім зробив пропозицію: як Оля Полякова “вдало вискочила заміж”?

Полякова - епатажна, голосиста і красива. Своїм талантом вона ще з юних років підкорювала слухачів.

Але, існує думка, що дівчатам головне – успішно вийти заміж. У сучасному світі, де права чоловіків і жінок практично рівні, це може звучати як образливий стереотип, але Полякова в юності саме того і хотіла – хорошу співочу кар’єру і принца на білому коні. Познайомилася вона зі своїм коханим нехай і не на білому коні, але на білій яхті!

Як познайомилися Оля Полякова та її чоловік Вадим Поляков

Оля Полякова та її чоловік Вадим
Оля Полякова та її чоловік Вадим

Історія красива, але в деякій мірі банальна – у Вадима (заможного і холостого чоловіки) був День народження. Він вирішив з друзями відсвяткувати його красиво – зняв яхту. А щоб зробити свято більш живим і активним, покликав ще й співачку. Оля тоді була ще не дуже відома, але певна аудиторія у неї все ж була. Це було кохання з першого погляду!

Оля – не перша любов

Вадим Поляков
Вадим Поляков

Цікаво знати, що у благовірного Ольги Полякової це вже другий шлюб. У першому шлюбі у Вадима немає дітей. Однак, в шлюбі з Ольгою у нього з’явилося двоє прекрасних дочок. У 2005 році народилася перша дівчинка, яку назвали Марією. У 2011 році в родині Вадима і Ольги народилася друга дівчинка Аліса.

Не терпить, а любить

Оля Полякова з чоловіком Вадимом
Оля Полякова з чоловіком Вадимом

Не секрет, що у співачки Олі Полякової дуже зухвалий і моральний характер, а ще – гучний і впевнений голос. Тому вона – першовідкривач стихії і різних з’ясувань в їх відносинах. Оля запевняє – секрет їхнього кохання в тому, що Вадим спокійний і терплячий, тому дозволяє дружині маленькі витівки.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.