Де навчаються Гаррі і Ліза Галкін і скільки це обійдеться їх батькам?

На носі початок нового навчального року. Семирічні двійнята Гаррі і Ліза вже готові повернутися в школу. В цьому році вони йдуть до другого класу.

Як відомо, Ліза і Гаррі живуть в селищі Грязь. Це елітне поселення в Підмосков’ї. З огляду на статус і доходи батьків, не дивно, що Гаррі і Ліза пішли вчитися не в “звичайну ” школу, а навчальний заклад для заможних дітей.

Відомо, що школа, в якій навчаються спадкоємці Алли Пугачової, існує вже близько двадцяти років.

Ліза і Гаррі в школі
Ліза і Гаррі в школі

Як пише видання “Старх “, за рік навчання в даній школі Галкіну і Примадонні доводиться віддавати 1,5 млн. Рублів.

Однак сім’ям, у яких в школі вчаться двоє дітей і більше, адміністрація робить знижку. Тим більше, якщо вони двійнята. Правда, знижка не дуже суттєва – близько 10 відсотків від повної вартості. З огляду на стан Максима та Алли, для них ця знижка особливої ролі не грає.

Відомо, що приміщення Першої Московської гімназії постійно охороняється. На територію школу пропускають тільки після пред’явлення пропуску. Якщо батьки хочуть, щоб їхні діти проводили в установі повний день, тоді такі учні будуть перебувати під наглядом вчителів до шостої вечора. З дітьми виконують домашні завдання тільки педагоги. У початкових класах учні мають ще й вихователь, в обов’язки якого входить організація позакласних занять і екскурсій.

Тому, в принципі, Максим Галкін і Алла Пугачова звільнені від величезного масиву зобов’язань і домашні завдання зі своїми двійнятами ті не роблять.

Ліза і Гаррі в школі
Ліза і Гаррі в школі

Проте, зіркові мама і тато все одно прикладають багато зусиль для того, щоб виховати зі своїх дітей справжніх людей. Наприклад, Лізу Галкіну з самого дитинства привчають до постійних гурткам, танців, пісень і грі на піаніно. Детальніше дізнатися чому Алла вчить свою молодшу дочку Лізу ви можете в нашому сюжеті на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.